Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што се тиче мене,воз да го собере би било најдобро,евентуално шлепер.Лестер ја платиле клаузулата на Еванс, 3 милиони фунти. Едно гајле помалку за Арсенал, уште Смолинг некој да го собере![]()
Му затребал Еванс на Арсенал,Сократис доаѓа плус овој младиов Сојунџу изгледаЛестер ја платиле клаузулата на Еванс, 3 милиони фунти. Едно гајле помалку за Арсенал, уште Смолинг некој да го собере![]()

Знам, се позезав, зошто со овие двајца бевте поврзувани додека беше ВенгерМу затребал Еванс на Арсенал,Сократис доаѓа плус овој младиов Сојунџу изгледа![]()

Мислам дека проблемот во овие двајца (Ето и Туре) е што незнаат да ги држат своите усти затворени, можеби затоа Пеп не ги сакаше овие фудбалери во своите тимови, настрана нивните квалитети.
Ето во 12343923 емисии има гостувано и има разкажувано што му се дешавало со Пеп, а еве го и Туре уште незаминат од Сити почна да јаде гомна за Гвардиола.
Ова со расистичково е глупо... многу црнци поминале кај Пеп во тим, како во Барса, Баерн, така и во Сити. Нема врска дали е некој црнец од Европа, Јужна Америка или Африка... црнец е да го ебам![]()
Deal with reality а Реал за Винициус некој си платија 50 милиони.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Да прочитав за малиот , мислам дека беше од Сантос, дадол хет трик на 17 години и одма 50ка минимум.Туре во интервјуто има други замерки за Гвардиола, ама сите сензационалистички се нафатија за расизмот, пошто тоа најмногу ќе упали.
Добро е и ако останат на тие 50 милиони, да не исапдне ко со Нејмар, да кошта 130 на крај...
Всушност, секој играч од Бразил после него тешко да го добиеш за под 50ка, иако имаат по едвај 18 години и искуство само во домашната лига. Сити успеаа да им улета џокер со Габриел Жезус за 35м. Пола од другиве се застапувани од тактковците, кои се тешки будали искористувани од менаџерските агенции па бараат милион додатни бонуси да им се исплатат. Еве има сеа некој нов суперталент за кого Барса и Реал ќе се натегаат. Дал 10 гола батето и одма 50 милиони цена...

Не е поврзан овој трансфер со Фекир.Нишо работа за Фекир изгледа
Заебаа се Монако шо не му дозволија да направе трансфер во Арсенал лани, сигурно сеа нема да извадат 90м од Атлетико...
wtf, појма немав дека уште игра О'Шеј
Џон О`Шеј во Ридинг како слободен играч

Царот им беше POTY на Сандерленд кои отпаднаа и од Чемпионшип и немаа победа цела календарска 2017wtf, појма немав дека уште игра О'Шеј![]()