Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Земо зар ти личу на црепови како од тој фан клуб, не ја сам туја и у добро и у лошо прифаќам бантер и не сам накурчен како одредени ликови од ваш фан клуб. Нема потреба да ги именују сви ги знаемо зш су антипатични.
Зш мене на кумановски, осеќам дека си ми љут нешто?:D
Играш цупала и ти остај фан клубови и членови :D

Зш мене на кумановски, осеќам дека си ми љут нешто?:D
Играш цупала и ти остај фан клубови и членови :D
Земо не делимо меѓу па да ти се љуту, бантер си е бантер не треба никој лично да сваќа. А кој тера на личну базу е препотентно сељачите. Такој да играње цупала ми е главан разлог да сам на овј форум. Не сфаќате ништо лично. :cool:

Земо не делимо меѓу па да ти се љуту, бантер си е бантер не треба никој лично да сваќа. А кој тера на личну базу е препотентно сељачите. Такој да играње цупала ми е главан разлог да сам на овј форум. Не сфаќате ништо лично. :cool:
Ја знам дека нема разбирачка сас кумановци и јутре Мо Абдулах Шабан и Садам ќе ве ишљака а ти нема да си толко активан по форум.:cool:

Ја знам дека нема разбирачка сас кумановци и јутре Мо Абдулах Шабан и Садсм ќе ве ишљака а ти нема да си толко активан по форум.:cool:
Мила не биду индискретан алив не сам Донев и Костич не ми е битно кој не шљака, ма да утре мислу дека скаусерите ќе га едев немиен. :D

Боели почнува нова операција. После плодниот и успешен летен трансфер период, сега од први септември па до кај нова година задачата е на тие играчи што се веќе во клубот да им ги продолжи договорите на по десетина години.
Цар, ќе видиме што ќе измисли наредно.

Имаме пар надеж бразилчиња Јенки call me la i will hook you up. :D

Црни Осимхен што потег што амбициозност беше ова на 25 години да отидеш да играш за Галатасарај :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom