Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.861
- Поени од реакции
- 49.772
Pa glej go Morata, ebe ic vlakna ne broi. Goat e, trebase letovo da go sobereme koga imase sansa za toa.A пак под Симеоне ќе се прерорди
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa glej go Morata, ebe ic vlakna ne broi. Goat e, trebase letovo da go sobereme koga imase sansa za toa.A пак под Симеоне ќе се прерорди
Мората да му се налути жена му во депреси ќе влези, чекај рано еPa glej go Morata, ebe ic vlakna ne broi. Goat e, trebase letovo da go sobereme koga imase sansa za toa.

Зато реков не знам колку ќе ја држи формата, ама и ланска сезона беше добар.Мората да му се налути жена му во депреси ќе влези, чекај рано е

Дека ако го донесат ова правило тој шо го коментиравме погоре ќе освои златна копачка

И ова е претерано. Доволно е да повлекуваат линија од копачките доле и тоа е тоа. Не да мерат рамења, лактови.
Па штом важи гол со рамо мора и офсајд да опфаќа тој дел.И ова е претерано. Доволно е да повлекуваат линија од копачките доле и тоа е тоа. Не да мерат рамења, лактови.
Уствари од кога почнаа да мерат други делови од тело. Јас памтам порано кога даваа репетиции за офсајд, секогаш ставале линии кај стапалото.
Епа зашто некогаш мерат лактови. Муабетот ми беше дека имам некое сеќавање дека порано гледаа само на стапалата за офсајд и наједноставно е така.Па штом важи гол со рамо мора и офсајд да опфаќа тој дел.
Па штом важи гол со рамо мора и офсајд да опфаќа тој дел.
ДаА ако даде гол со кур, а курот случајно му се дигне и тогаш ли е офсајд?
а курот случајно му се дигне