Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеа ама не сакаа да се бунат изгледа.До кога им трае трансфер банот на Челси? Хазард мораше баш сега да си оди кога не можат замена да донесат?
Аа па во јануари едни саглам трансфери, што да ти кажувам!Поднесоа жалба и ако е успешна може ќе им го скратат банот и ќе може да купуваат во јануари. Само не поднесоа барање да се паузира банот дур заврши процесот со жалбата, а тоа требало посебно да се поднесе.
Не пишував што ќе направат, само ја објаснив ситуацијата.Аа па во јануари едни саглам трансфери, што да ти кажувам!
Тамам си е Челзи, ете му шанса тие дечки што ги шеташе по позајмици, серионо да ги проба. Бива бива, небива барем ќе бидат на чисто.
dont shoot the messenger, taka prenesuvaat gazetta delo sport, a mnogu porelevantni informacii izvadija vo vrska so lukaku za razlika od englezite koi pred dva dena tvrdea deka zhang e vo London, a toa vrska nemase.Абе на 70 години по 25 евра ќе биде плаќањето, нема грешка. На две години се тие 65 како и сите клубови што права т, 10 милиони ако ги оствари + процент од идна продажба.

За напаѓач нема некоја (иако се согласувам дека добро ќе дојдеше Манџо) потреба, имаме потребна од десно крило а Оле го сака Санчо, па најверојатно ќе го чекаат него наредна сезона. За везњак немаше ќора шпекулација за жал, сем нели, Лонгстаф и Бруно Фернандеш за кого цела Португалија створи помпа и на крај никој не се насанкаdont shoot the messenger, taka prenesuvaat gazetta delo sport, a mnogu porelevantni informacii izvadija vo vrska so lukaku za razlika od englezite koi pred dva dena tvrdea deka zhang e vo London, a toa vrska nemase.
Ama i vaka kako sto ti vikas sto i mene mi e poise za veruvanje, pak dilot e top i idealen bar od perspektiva na Inter, zasto ostanaa dosta pari za plus transferi letovo a pritoa ne e zemen vo predvid i faktot deka ke se inkasiraat plus pari od prodazbite.
United se sjebaa a i ic ne mi se jasni, vakov dil mozea da prifatat i dogovorat uste pred 2 nedeli ne da se nategaat, i za cel toj period da zemat barem uste eden napagac i nekoe ime od sredina, vaka ne gleam sto postignaa, nit pak gi iscedija nesto navodno radi perisic sto inter im se kurcele deka i takvi teorii se teraa na forumov. Ubavo vi rece stekot za toa treba vecno blagodarni da im se na inter, a i dilov vakov kakov sto e, poise mi deluva ko blagodarnica radi toj propadnat transfer na 'rvatot.![]()
Тука малку и Оле е кривецот затоа што кај него ја гледам онаа Фергусон арогантност, или тој што го сакам или не земам ни привремено решение, мада не си ти Фергусон царе.Ај за постарите како мене објаснување не ги знам модерниве кратенки?IgorceITK, Here we go!
ДобровенајдовДибала добредојде во Интер![]()
In The Know, така се пишуваа "фудбалските агенти" на твитер со инсајдерско инфоАј за постарите како мене објаснување не ги знам модерниве кратенки?

Како нема некоја потреба за напаѓач, кој ќе биде 9ка сега? Кој ќе дава 20+ гола у сезона од овој тим? Одлична работа направија со продажбата на Лукаку, ама што не го сменија се доукопаа. Средина исто, Ерера го пуштија, никаква замена. Назад само што се појачаа. Другото мизерија...За напаѓач нема некоја (иако се согласувам дека добро ќе дојдеше Манџо) потреба, имаме потребна од десно крило а Оле го сака Санчо, па најверојатно ќе го чекаат него наредна сезона. За везњак немаше ќора шпекулација за жал, сем нели, Лонгстаф и Бруно Фернандеш за кого цела Португалија створи помпа и на крај никој не се насанкаТука малку и Оле е кривецот затоа што кај него ја гледам онаа Фергусон арогантност, или тој што го сакам или не земам ни привремено решение, мада не си ти Фергусон царе.
Нема да има истурен напаѓач, тројката напред ќе се мења како во Ливерпул нешто слично. Не дека ми одговара ама таква е замислата.Како нема некоја потреба за напаѓач, кој ќе биде 9ка сега? Кој ќе дава 20+ гола у сезона од овој тим? Одлична работа направија со продажбата на Лукаку, ама што не го сменија се доукопаа. Средина исто, Ерера го пуштија, никаква замена. Назад само што се појачаа. Другото мизерија...