Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Нето оди во Барселона, глава за глава.
со тоа што Барса и прави услуга на Валенсија, поради ФФП Валенсија до 01.07 треба да продаде играчи во вредност од 30м€.
Нето и Силесен се проценети на 30м, па Барса ќе и уплати на Валенсија пред 01.07, а Валенсија 30те мил. после 01.07.
Силесен сака прв тим, Нето наводно имал желба да си оди, Барса ко Барса, не му сметало што е втор голман, а и платата ќе му се дуплира
Ovoj Domeneh se razbrani posledniot mesec od predhodnata sezona, no ne veruvam deka kje ja zapocne narednata sezona kako prv golman.Za mene Cilensen ne e kojznae sto, taka da na Marselinjo nema da mu smeta povtorno da napravi rokada na golmanskata pozicija.

Ovoj Domeneh se razbrani posledniot mesec od predhodnata sezona, no ne veruvam deka kje ja zapocne narednata sezona kako prv golman.Za mene Cilensen ne e kojznae sto, taka da na Marselinjo nema da mu smeta povtorno da napravi rokada na golmanskata pozicija.

мислам дека и тоа е причината што си оди Нето, Доменек бранеше последните две кола во лига и финалето во Купот.
најверојатно ја спука со Марселињо

мислам дека и тоа е причината што си оди Нето, Доменек бранеше последните две кола во лига и финалето во Купот.
најверојатно ја спука со Марселињо
Pa mn pocna loso da brani, do pred toa bese dobar, osobeno vo dvomecot so Arsenal bese katastrofa, a ako se znae izbulivosta na Marselinjo se e mozno kako sto velis....

Цилесен сигурно не замина во Валенсија за да биде втор голман.

Ако дојде и Ло Селсо како што викаат и евентуално Ериксен да остане ќе ја средат бајги средината. Останува некоја замена за Кејн и десен бек, Трипие нека го играат само со тројца стопери.

Некако како да се откажа Реал од Ериксен. Се спомнува Манчестер, ама знаеме како поминува Манчестер кога бара играч од Спарс.

Ако дојде и Ло Селсо како што викаат и евентуално Ериксен да остане ќе ја средат бајги средината. Останува некоја замена за Кејн и десен бек, Трипие нека го играат само со тројца стопери.

Некако како да се откажа Реал од Ериксен. Се спомнува Манчестер, ама знаеме како поминува Манчестер кога бара играч од Спарс.
Изгледа Ериксен ќе бега како што најави затоа ги пазарат Ндомбеле и Ло Селсо

Овој Ндомбеле само да не излезе новиот Бакајоко место новиот Јаја Туре.

Нето оди во Барселона, глава за глава.
со тоа што Барса и прави услуга на Валенсија, поради ФФП Валенсија до 01.07 треба да продаде играчи во вредност од 30м€.
Нето и Силесен се проценети на 30м, па Барса ќе и уплати на Валенсија пред 01.07, а Валенсија 30те мил. после 01.07.
Силесен сака прв тим, Нето наводно имал желба да си оди, Барса ко Барса, не му сметало што е втор голман, а и платата ќе му се дуплира
Кај нас обратно се пишува, Барса беше во минус 60 милиони и го продаде Гомеш за 25, еден од Б тимот за 2.5 и Силесен за 30, па чекаат 1 јули за да го земат Нето. Интересна ситуација, не знам што е точно овде.

Се надевам дека овој пат од Баерн комуницирале со вистинскиот агент на Дембеле :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

According to Sport Bild (via Goal), Bayern began negotiating for Dembele in late 2015—the same time as Dortmund—but Reschke opened talks with Badou Sambague, the youngster's former agent, rather than his current representative Marco Kirdemir.

Realno Dembele ako e na prodazba ke ima podobri opcii nega Baern. So ogled na toa deka neslavno zamina od Germanija i ne veruvam deka bi zele takov problematicen igrac. I na kraj ova e samo potvrda deka Baern momentalno na pazarot nema nekoja strategija. Cel remont na odbranata kade sto imaa najmalku problemi. Idat dvajca svetski sampioni, da, ali edniot igrase LB a drugiot DB a sega se planirani vo sredinata, plus edniot se vrakja od teska povreda a drugiot die po katastrofalna sezona. 120m EUR za dvajcata se dadoa.

Sekoaj cest sto uste go sakaat Odoi ama i da dojde sepak na start nema da pomogne so teskava povreda sto ja ima. Sane target broj eden a izgleda ne ide pa Dembele bila alternativa. Ne mi izgleda dobro planirano tuku ete se pruzila prilika pa so ogled na nemanje alternative ke probaat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom