Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ги имаш Ливакович и Боно, и на крај секад е последниот збор на Флорентино, најмногу поради тоа што е за без пари. :facepalm:

Смешки, Белингам ќе искочи поефтин од Пакета, кој е овој фудбалер жити Бога. :pos:
Ај Рајс Англичанец, крева на цена тоа зошто ќе се води како домашен играч, ама ова да видиш да не веруваш.

Со овие пари идам во Милано си го земам Барела и ми останува кусур.

Абе види, истото прашање можеш да си го поставиш и на самиот себе.
Ако не е слаб Де Геа зашто тогаш Јунајтед не му го продолжи договорот и тргна по нов голман?

Не знам како ги проценуваш играчите, меѓутоа јас не зборам за кој бил подобар голман општо во неговата кариера.
На Де Геа времето му помина, толку е, еве сеа може ќе има шанса поради сплет на околности да брани во врвен клуб, меѓутоа да не беше повредата на Куртоа и на Реал очајно да му треба голман на 2 дена пред почеток на сезона, следна дестинација ќе му беше пензија, Америка или Саудиска Арабија.

Боно во моментов е многу подобар голман од Де Геа, значи пази, зборам за во моментов.
И тоа не е ништо срамно да се каже или признае, Боно имаше одлична сезона, одлично СП и во моментов може многу повеќе да придонесе од Де Геа.

За Кепа не ми се ни коментира, душава ми заигрува и ми се растревожува секој пат кога ќе ги прочитам зборовите Реал Мадрид и Кепа во иста реченица.

Де Геа има 32 години, не е престар. Комотно може да брани уште 3-4 години на високо ниво. Сите знаеме зошто си замина од Јунајтед, но не е дека е правило сите екипи да бараат голман кој знае добро да игра со нога. Инаку, она што Де Геа може да го одбрани, Боно не може ни да сонува. Де Геа е еден од најдобрите гомани линијаши во историјата на фудбалот.

Гледам оној неписмениот @zmej gorjanin го спомнува Ливакович. Ако е Де Геа линијаш, Ливакович е буквално закован за гол линијата.

Само Столе другари, едно е сигурно со него...од Барса гол не примаме :pos:

Смешки, Белингам ќе искочи поефтин од Пакета, кој е овој фудбалер жити Бога. :pos:
Ај Рајс Англичанец, крева на цена тоа зошто ќе се води како домашен играч, ама ова да видиш да не веруваш.

Со овие пари идам во Милано си го земам Барела и ми останува кусур.
ѓупче метилаво, на пеп му се сони да му укажи можност

Де Геа има 32 години, не е престар. Комотно може да брани уште 3-4 години на високо ниво.
Типот веќе година и пол не може да брани на високо ниво. Колку и да било високо тоа ниво во најмизерните сезони на Јунајтед, во последните 10 години.

Не го бара никој од ПЛ, не го бара никој од Серија А, Ла Лига (освен ова ради Куртоа), Бундес... Дури ни арапите не го бараат.

Тоа доволно кажува, дека не се будали да се заебат со него. Де Геа е нестабилен голман, не знаеш во кој момент ќе ја усере, и ќе го закопа тимот. :)

Рефлекси, линијаш, за тоа нема збор. За комплетен голман, тешко.

Браво за Баерн, трансфер на сезоната.
Тотенхем новиот стадион полека нека го спремаат за НФЛ, за фудбал не ги бива више. :ROFLMAO:

А што ако и во Баерн не освои ниту еден трофеј? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom