Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Горе долу Модест е солиден голгетер. Ќе има солиден број голови годинава. Се надевам само Халер брзо ќе се оправи голема штета испадна сега и за него и за клубот.Што е со Халер нели сега го зедоа?
Се повредил?
Како ќе го тужат Де Јонг не ми е јасно? Му понудиле нов побогат договор, и овој потпишал... Едино што можат да ги тужат е тие што го спремиле договорот и што правеле малверзации, играчот тука нема никаква вина. Очајни се Барса моментално![]()
Ако сакате ќе пишеме петиција до Глејзери да ви фрлат нешто дупки да затворите пред да ви ги снема клубовите.Манчестер фанс ќе се потсмеваат на Интер и Барса или ќе постираат нешто и за нивниот клуб?
Ок Ред Џон и Видук, јас ќе го направам тоа за вас...
Кваљарела и Петања се истотака достапни за таа цена ако случајно Синиша не му даде на Арнаутовиќ да си оди.
Ако сакате ќе пишеме петиција до Глејзери да ви фрлат нешто дупки да затворите пред да ви ги снема клубовите.
Ако не гледајте си ги тие герас цунев лигите сиротињи фудбалски.
Од мал го имам потегов на Дембеле никако некој да ме потпишеАвтоматски споено мислење: