Каков притисок се ствара за овој Нунез 100% ќе испадне флоп,го гледав и со Јунајтед и со Палас знае да проигра,да се уфрли,да влезе во шанса ама завршницата катастрофа а со тоа ќе стане меме играч и никад нема да го исполни потенцијалот што го има.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најлошо од се е што со социјалниве мрежи, а богами и на форумов, три лоши утакмици се доволни за да се прогласи некој за флоп.Мене ич не ми е разбирлива таа радост кога некој ќе флопне. Гледаат фудбал, има милион поважни работи за што са се фатат, но чекаат некој да пропадне и 99% од муабетите за фудбал му се сведуваат на тоа.
ОК е и сеир и се, но гледам дека ништо повеќе не ги весели од некој кога ќе киксне, особено ако веќе е на тапет, како Мегваер
Генерално се слагам за ова што го пиша ама за Мегваер оправдани се заебанциите зашо кога го потпишуваа грото фанови на Јунајтед ја оправдуваа сумата и го правеа Видиќ што се вика. Ок, нормално е да се хајпнати за нов играч, ама за тие пари што ги фрлија ликот требаше ко Ван Дајк да игра а не како Кевин Констант, па уште и капитен им стана и подвижно меме.Мене ич не ми е разбирлива таа радост кога некој ќе флопне. Гледаат фудбал, има милион поважни работи за што са се фатат, но чекаат некој да пропадне и 99% од муабетите за фудбал му се сведуваат на тоа.
ОК е и сеир и се, но гледам дека ништо повеќе не ги весели од некој кога ќе киксне, особено ако веќе е на тапет, како Мегваер
Оваа го пишуваш само зашто Барса го бараше у трампа за Френки.Мегваер е психички паднат и после сите овие заебанции и навреди на негова сметка, уште потешко е дека ќе се врати. Секој негов кикс е поврзан со недоволна концентрација. Притисокот си го прави своето, а не секој може да се носи со таков притисок.
Мое мислење.
Оваа го пишуваш само зашто Барса го бараше у трампа за Френки.![]()
Прв пат читам вакво нешто и повеќе од очигледно е дека истото не е вистина.Оваа го пишуваш само зашто Барса го бараше у трампа за Френки.![]()
Веројатно на Troll Football.Дај линк баш ме интересира кај го прочита тоа
Дај линк баш ме интересира кај го прочита тоа
Не ми се правете ајвани и во темеава се дискурираше за тоа ме мрзи да нурам назад.Прв пат читам вакво нешто и повеќе од очигледно е дека истото не е вистина.
Автоматски споено мислење:
Веројатно на Troll Football.
Не ми се правете ајвани и во темеава се дискурираше за тоа ме мрзи да нурам назад.
Со овој е завршена работа, прв пат слушам за играчот, а гледам доста спомнуван е низ медиуми.
Како да сум разбудена од кома се осеќам, до пред скоро слушав и читав трансфер шпекулации за Мбапе, Халанд Маланд, сега падна форумот за некои си Нуњези, Бромери, ниту еден не знам
Од другите вести во Мадрид за Роналдо има интерес потврден ама платата е проблем, ќе треба да се ослободи клубот од некои играчи, Мората скоро па сигурно и по можност уште еден.
Шо се изнасмеа