Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Аа, епа штом Bild пишале, тогаш си ја згрешил темата.
Линковиве треба да одат во Официјални трансфери, а не овде.

Да ти се измочам во тој брк педофилски ментален. :pos:

Сомнителен за таа цена после ептен топло-ладно сезоните во Јуве ама ќе видиме што ќе испадне во Баерн, можеби покомпактен тим ќе му делува подобро и повеќе ќе напредне.

Аа, епа штом Bild пишале, тогаш си ја згрешил темата.
Линковиве треба да одат во Официјални трансфери, а не овде.

Да ти се измочам во тој брк педофилски ментален. :pos:

Многу си глуп (или слеп, мада првото е поверојатно), горе во твитовите има и од италијански новинар.

Бркот се избричи после 5 минути од легендарната слика, но што правиме со името, ДаворЧЕ...
Се прекрсти до сега или така тераш низ животов?

Многу си глуп (или слеп, мада првото е поверојатно), горе во твитовите има и од италијански новинар.

Бркот се избричи после 5 минути од легендарната слика, но што правиме со името, ДаворЧЕ...
Се прекрсти до сега или така тераш низ животов?

Ти си Стелт. Имај го тоа предвид секогаш пред и кога ќе напишеш нешто.

Сме биле ние на апарати, небаре играч на Челзи е во прашање.
А исто така, небаре Де Лихт потпишал за Баерн, а во самите твои твитови пишува дека Баерн засега нема пуштено понуда до Јувентус.

Ама за да го знаеш тоа, потребно е да знаеш да читаш. А за да знаеш да читаш, потребно е да си писмен. Ти не си и тука настанува проблемот.

Сомнителен за таа цена после ептен топло-ладно сезоните во Јуве ама ќе видиме што ќе испадне во Баерн, можеби покомпактен тим ќе му делува подобро и повеќе ќе напредне.
Во Баерн секако дека ќе изгледа подобро отколку во Јуве, лига, подобра екипа, лидери во тим, само ќе треба да игра, во Јуве се очекуваше да биде лидер после одење на Киелини. Мене ми нема оставено впечаток на јак играч, еве пример Шкриниар за тие пари вреди секој цент, овој максимум 50, уште е потенцијален, се очекуваше да се развие во Јуве а сеуште е само потенцијал, имаше слаби партии, топло ладно играч. Како и цела генерација на Ајакс од таа златна сезона.
За 100м па и 80 колку се пишува, Челзи се глупави да се залетат, подобро Кулибали + Кунде за 100че и решен си. Бар по мене.

А исто така, небаре Де Лихт потпишал за Баерн, а во самите твои твитови пишува дека Баерн засега нема пуштено понуда до Јувентус.
Ама за да го знаеш тоа, потребно е да знаеш да читаш. А за да знаеш да читаш, потребно е да си писмен. Ти не си и тука настанува проблемот.

Ооо Даворче, каде сум пишал погоре дека потпишал за Баерн или дека Баерн пуштил понуда, па заради тоа ве спомнувам?
Знаеш воопшто во која тема се наоѓаш?

Глуп си Даворче.

Ооо Даворче, каде сум пишал погоре дека потпишал за Баерн или дека Баерн пуштил понуда, па заради тоа ве спомнувам?
Знаеш воопшто во која тема се наоѓаш?

Глуп си Даворче.

Ти си еклатантен пример за неспособноста на државата и ултимативната нефункционалност на институциите во неа.
По легендарната слика ( :pos: ), во асална држава би бил згрижен во санаториумско крило на Психијатриска болница. Инстантно.

Наместо тоа, труеш по златен интернет.

Па што не прозиваш мене и Донев тогаш? Не е играч на Челзи. Баерн нема испратено ниту понуда до Јувентус. Која е поентата на прозивката? :pos:

За која слика со брк се збори? Заебанција нешто или?

За која слика со брк се збори? Заебанција нешто или?

Глупости прашуваш... Најлегендарната слика тука (додуше на второ место, на прво се цицките на Агда):

Стерлинг е пред официјализирање, за мене паметен трансфер и добар трансфер. Имиња како Рафиња, Де Лихт, Кимбембе, Рајс, Нуњес, повеќе или помалку паметни и потребни потенцијални аквизиции.
Роналдо ќе биде катастрофа од невидени размери. Надвор од секаков шаблон.

Искрено се надеван дека некој друг ќе се прелаже. А со односот кон Јунајтед, му се покака на наследството оставено во првиот мандат.
Повеќе е power move купувањето на Роналдо.
Новиве сопственици со неговото купување сакаат да им дадат до знаење на фановите дека се сериозни во водењето на клубов.
Затоа и они притискаат за трансферов, а не Тухел.

А од фудбалски аспект, да, лош потег за Челзи.

Повеќе е power move купувањето на Роналдо.
Новиве сопственици со неговото купување сакаат да им дадат до знаење на фановите дека се сериозни во водењето на клубов.
Затоа и они притискаат за трансферов, а не Тухел.

А од фудбалски аспект, да, лош потег за Челзи.

Тој аспект е валиден, повеќе во комерцијална смисла. Но не сметам дека носење на 37-годишен фудбалер е манифестирање на моќ. Па макар се викал Роналдо. Немаш ти никаков предизвик прво во трансферот. Настрана фудбалскиот аспект.
Роналдо е веќе ветеран, сака да си замине од клубот, клубот нема проблем да го пушти, а тој и агентот се нудат затоа што се плашат дека Меси ќе го престигне по постигнати голови во ЛШ.
Немаш ниту конкуренција.

Со носење на Роналдо, само ќе влезеш во стапица и ќе покажеш дека не си ја научил лекцијата.
Да го донесеш Роналдо на 30 години од Реал, е тоа е веќе нешто. Вака, рециклажа.

Го бркаш Лукаку, не е добар во системот. Го носиш Стерлинг и сфаќаме сите која е идејата. Го сакаш и Рафиња. Бековите сакаш да ти имаат замени и да летаат по терен. Навалната линија да трча како ненормална и да прави пресинг. Убаво.
За да на крај го донесеш Роналдо. Еби му мајката.

Патем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom