Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку официјално е дека Гинтер и Закарија од Гладбах летово ќе заминат како слободни играчи, без оштета.
Потврдија од Гладбах.

За Гинтер има ситни шпекулации за Интер, но сега откако ќе ги превземат и нив, газдите на Њукасл, тешко дека ќе сакаат играч без пари :icon_lol:

Ako moze nekoj da mi objasni kako moze barcelona so totalen haus da prai transfer od 55mil ?!

Инаку официјално е дека Гинтер и Закарија од Гладбах летово ќе заминат како слободни играчи, без оштета.
Потврдија од Гладбах.

За Гинтер има ситни шпекулации за Интер, но сега откако ќе ги превземат и нив, газдите на Њукасл, тешко дека ќе сакаат играч без пари :icon_lol:
Закараија во Дортмунд.
Автоматски споено мислење:

Најголем фејл на сите времиња.

Интер и Њукасл за 2-3 години нема да можат да играат во иста група во ЛШ бидејќи ќе имаат исти газди нели?
Како РБ Салцбург и РБ Лајпциг.

Прашања што ме мачат...
И да немаат исти газди нема да можат, додека се дочепа Њукасл ќе испадне Интер и така...

Закараија во Дортмунд.
Автоматски споено мислење:

Најголем фејл на сите времиња.

Поголем и од Азар?! Тешко.

Поголем и од Азар?! Тешко.
Поскап беше цигово мислам!
Мене Игорче ми е чуден во оваа ситуација! Обично како циганка ги фалеше сите фудбалери на Дортмунд кои беа за трансфер, сега ваков пресврт го крсти ѓуптинов како фејл :facepalm:

Мене Игорче ми е чуден во оваа ситуација! Обично како циганка ги фалеше сите фудбалери на Дортмунд кои беа за трансфер, сега ваков пресврт го крсти ѓуптинов како фејл :facepalm:

Oк, ај да кажеме тоа. Ама овој беше млад и перспективен, од друга страна Азар го платија за сто милиони евра на една година пред истекување на договорот. Нешто што Перез ретко го прави и плус беше еден од суперѕвездите на светскиот фудбал. Можеби е глупо да ги споредиме за четири години, али црнчугава барем имаше некои придонеси во освојување на титули, а овој другиов го снема како невиност на екскурзија и што е најлошо тешко ке се ослободат од него.

Игорче ги фали сите играчи на Дортмунд ама после ги деградира откако ќе напраат трансфер. :D

Ајде нека го земаат Барса Мората што побрзо :semolam:

Barcelona have approached Juventus for Álvaro Morata, as per Diario AS - but talks are not yet in advanced stages. Deal said to be ‘complicated’.
1f1ea_1f1f8.png
#FCB
Juventus are not considering Depay as part of swap deal, as things stand. Dembélé and de Ligt are not involved in this story.

Мислев дека Мишко Ражњатовиќ е најмамојебачкиот спортски агент, поради милион работи, а највеќе поради тоа што го однесе џанакот Антиќ во НБА, ама и агентот на Мората не се заебава.

Реал, Атлетико, Јувентус, Челзи и еве сега Барселона. Мајсторе, секоја чест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom