Z
zmej gorjanin
Гостин
Меси во неговиот прајм ги доминира сите фудбалери реално, и нечоечки работи праеше и плус ненормалните бројки ...јас не знам како постои воопшто ваква дискусија сеуште.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Меси во неговиот прајм ги доминира сите фудбалери реално, и нечоечки работи праеше и плус ненормалните бројки ...јас не знам како постои воопшто ваква дискусија сеуште.
Oвај сериозен бил бе...каков чоек господе
Абе очигледно е колку не разбираш фудбал што си единица мерка за неразбирање у фудбал на форумов.
На пример Сашко не разбира фудбал колку 3/4 Трибијани
Ама брат ти ептен утепан си бил.
Батистута и Шева биле на исто рамниште![]()
Не бе, Батистута вс Инзаги беше, мислам дека во исто време со Тоти вс Милер. Срам се допираше тој период.Ја памтим дека некој се дрзна да го спореди Батистута со Шевченко па му се изнасмеав па може за тоа си се помешал
Не бе, Батистута вс Инзаги беше, мислам дека во исто време со Тоти вс Милер. Срам се допираше тој период.
За Батистута вс Шевченко веќе има простор за дискусија, за овие погоре немаше никаква.
Фудбал бе, што да глеам.Зависи што глеаш, и за што се прае муабет.
Батистута беше подобар фудбалер каде каде и срамно е да се споредуваат се слажем.
Пипо имаше поуспешна кариера и потрофејна, и тоа не бил да речеш епизодист што се шлепал на други. И на тоа поле би имало дискусија, можда!
А за Шева и Батистута нема никаква дискусија. Апсолутно никаква!
Фудбал бе, што да глеам.
Ако е така ондак и Гатузо има потрофејна кариера од многу везњаци па никад не може да се стаи во некој врв. Сфаќаш.
До душа може, со оглед на тоа што Канте во модерниов фудбал се вивнува високо во небесата.
Ох Канте вс Рино?![]()
Едитирав, види.Затоа реков, можда. Значи би имал некој некакви си аргументи за Пипо.
Не може да се стае Гатузо у некој врв, исто као Пипо. Ама па и Батистута не може