Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Дрво е, колку што го загледав две три утакмици како и финалето делумно.

Те дупат, кој црн Абидал. Оди во темите за вртење тапа муабети и кажувај колку жените не знаат што саккат. Овде си едноставно за потсмев.

Те дупат, кој црн Абидал. Оди во темите за вртење тапа муабети и кажувај колку жените не знаат што саккат. Овде си едноставно за потсмев.
Се здркав малце....сега видов за кој станува збор. Тој не го ни знам :D
Нема врска не сум толку по фудбал гледање, немам време.

Се здркав малце....сега видов за кој станува збор. Тој не го ни знам :D
Нема врска не сум толку по фудбал гледање, немам време.
не е прв пат два клуба џентлменски да направат таков трансфер со цел да го заебат финансискиот фер плеј.. Ниту Артур кошта 72 ниту Пјанич 60.. Ниту лани размената Кансело 70 и Данило 50 (или колку да беа).. така да кога прават трампи намерно ги проценуваат поскапо..

Lani ne im trebase zveristeto Lukaku, demek nemalo so sidras da igraat, za sega da go kupat starecot Kavani, koj normalno ista pozicija ima so Lukaku... Smart move, nema sto..

Koj те излажа дека Кавани и Лукаку се ист профил на играчи...

Koj те излажа дека Кавани и Лукаку се ист профил на играчи...
не се? А, да извини, Кавани десно крило игра.. Или пак офанзивен среден?
Автоматски споено мислење:

- Edinson Roberto Cavani Gómez is a Uruguayan professional footballer who plays as a striker for Premier League club Manchester United ..

- Romelu Menama Lukaku Bolingoli is a Belgian professional footballer who plays as a striker for Serie A club Inter Milan ..

Сите англиски пазареа добро летово, па дури и Јунајтед. Мислам дека Кавани ќе му се погоди како играч, ако добро го хранат со топки.

Единствено Сити згреши шо не донесе уште еден напаѓач, Агуеро и Жезус се единствени и двајцата се повредени. Агуеро, иако е страшен напаѓач, веќе е на залез на кареира, а Жезус е неконстантен и според мене, не е играч кој би можел сам да го носи нападот на една голема екипа.

Јунајтед донесе добри играчи, само не ги затворија најголемите дупки.

- Edinson Roberto Cavani Gómez is a Uruguayan professional footballer who plays as a striker for Premier League club Manchester United ..

- Romelu Menama Lukaku Bolingoli is a Belgian professional footballer who plays as a striker for Serie A club Inter Milan ..

У право си брат ми ист профил се, дури и на фифа и пес на двајцата им пишува ST, дали биле различен профил би пишувало CF, LW, RF итн кај едниот од двајцата ...

50 милиони голема сума за, според тебе, најбитниот играч во тимот?

Од тоа што гледам, Арсенал повеќе мака мачеше со креатива, а не со дефанзива. Според мене, Ауар им беше попотребен од Парти, но ајде, ке видиме. Ваљда планираат сега Себаљос да го турнат понапред, а Џака и Парти да играат зад него, со Вилиан како 10-ка исто.
Не е сумата вау ама не се ни малце пари во оваа криза.
Томас е дете од школата на Атлетико нула евра кошташе, пред две години 5 милиони евра чинеше играчот :)
Јас лично за ниедна цена не би го продала.
Како и да е единствено нешто позитивно од трансферот гледам шо Љоренте ќе добива поголема минутажа друго ништо.

50 милиони голема сума за, според тебе, најбитниот играч во тимот?

Од тоа што гледам, Арсенал повеќе мака мачеше со креатива, а не со дефанзива. Според мене, Ауар им беше попотребен од Парти, но ајде, ке видиме. Ваљда планираат сега Себаљос да го турнат понапред, а Џака и Парти да играат зад него, со Вилиан како 10-ка исто.
Томас е креативен играч, во Атлетико цела средина ја држеше и плус сите акции од него почнуваа, знае да ги разбие тии противнички линии, да пушти пас напред, одличен играч, јак физикус и голем плус шо знае да испрати шут од далечина, топ е во ногата,какви голови има перкано од далечина.

Последно уредено:
Смолинг купен за 15мил на 4ри рати како што кажав, а 5те милиони евра во бонуси ќе бидат платени на Манчестер, доколку Рома освои ЛШ во наредните 3 години:pos::pos::pos::pos::pos:
Значи другата година одиме на ЛШ, не ќе се циганчиме за 5 милиони... :D
Првично може мислеле ако се пласираме во ЛШ следни 3 години...

Сите англиски пазареа добро летово, па дури и Јунајтед. Мислам дека Кавани ќе му се погоди како играч, ако добро го хранат со топки.

Единствено Сити згреши шо не донесе уште еден напаѓач, Агуеро и Жезус се единствени и двајцата се повредени. Агуеро, иако е страшен напаѓач, веќе е на залез на кареира, а Жезус е неконстантен и според мене, не е играч кој би можел сам да го носи нападот на една голема екипа.
Овој муабет секогаш е популарен кога Агуеро е повреден.
Секоја сезона играчов е испраќан во предвремена пензија, и секој пат ви докажува напротив и истиот циклус се повторува.

А бе да пукнеш бе, ме убеди дека и двајцата се сидраши...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom