Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Алисон нема шанса да ни го дадат. 100 милиони ќе бараат.
Батленд се шпекулираше уште пред некој месец. И глупост ќе е да не се земи голман. Кариус не е стабилен.
Се надевам и на стопер. Да е до мене два би зел и би ги избркал Матип и Ловрен
Кхм, кхм
Бујрум Јиргене ти си на потег

DeJ1SyOVAAAIriV.jpg

Последно уредено:

Очекувано

Сократис во Арсенал. Уште сумата останува да ја договорат, а бидејќи му истекува договорот за една година сумата изнесува околу 18 мил.евра

Има по италијанскиве весници дека Јунајтед понудиле 110 за СМС ама Лацио сакале 150. Не знам дали е вистина зошто ем уште нема објавено некој кредибилен новинар ем Лотито си има историја со пуштање лажни информации по медиуми како демек Манчестер го сакале Андерсон од пред некоја сезона, но ако е точно, мое мислење е дека е глупо ако го донесат СМС а после да викаат дека немале пари за дефанзивец или бек. Мои приоритети за летово освен Фред (везњак) кој е пред потпис, се два бека (лев и десен) и штопер кој изгледа ќе биде Алдервајрелд. Ако ги пополнат овие позиции и им останат пари и простор, нека купат кого сакаат. Не може 100 сезони да стартуваме важни утакмици со Смолинг и Џонс и Валенсија кој иако е супер играч има веќе 33 години и прашање на време е кога ќе падне.

Сократис во Арсенал. Уште сумата останува да ја договорат, а бидејќи му истекува договорот за една година сумата изнесува околу 18 мил.евра

Пракса стана на второто повикување да се јавуваш,ебате дигнатиот.:DЗбор два за грков.
@Igorcemk ајде и ти,ако не заборавиш како педеров погоре.:D

Пракса стана на второто повикување да се јавуваш,ебате дигнатиот.:DЗбор два за грков.
@Igorcemk ајде и ти,ако не заборавиш како педеров погоре.:D

Абре ми текна дека ме имаше тагнено ама сум бил од тел. и демек после и сум заборавил. :D
Добар е Сократис, борбен, јако оди во дуели и не паничи. На почеток не ми се допаѓаше ама од сезона во сезона се повеќе ми го менуваше моето мислење за него за да дојде ред да имам добро мислење за него башка за 18 мил.евра ехее добивате супер стопер за мали пари Таман и Маврапанос ќе си добие сонародник колега и ќе има од кој да учи зашо има сигурна голема почит спрема него и на некој начин му е идол. Нек доџе сад Диего Коста да го видиме против Сократис, не против Габриел да изиграва шериф ама ете ја промени лигата за жал :D

Абре нема лош играч од Грција посебно за дефанзивци кога станува збор. Манолас исто е јак. Пападопулос исто добар. Еден друг млад имаат што потпиша за Базел. Маврапанос кај вас. Ги има повеќе.

Милинкович-Савич не го земаа од Генк кога беше дебел, ама сега ќе платат 150 мил. :D

@Uli Hoeneß Се со иста финта се оправдуваш.:D
Ај баш да го видиме,одбраната мора да се засили и мора наредниот штопер или двајца да се полнпогодок,зошто Кошелни е аут до ноември некаде,Мустафи имаше одлична сезона:icon_lol:,а останатите како Чемберс и Холдинг се млади и го немаат потребниот квалитет,а за Маврапанос е многу рано да се зборува било што иако тоа што го одигра беше стварно добро,но е 20 години,не може да се потпреме на него.

200 милки ќе фрли летото Јунајтед ко од шала, а јасно им е дека титула нема да помирисаат. Е тоа е клуб со амбиции, а не факинг Сократис на 30 години и Лихштајнер на 35....

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom