Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
На крај и ќе заврши таму. Наместо да се проба во друга појака лига во време кога му се диват сите за фудбалот што го игра прекрасно неговиот тим тој во Зенит каде што и ќе биде ограничен во стартната постава со играње на странци од 4 или 5 души и останатите мора да бидат Руси. Ај да беше некаков проект со јако инвестирање и правење на тим кој треба да атакува за титула во ЛШ ќе се потрудев да разберам некако.

И на крај Челзи со кој ќе заврши? Хазенхутл? Пошо друг надежен или искусен не ми текнува слободен освен ако изненадат со Раниери.
Јас како што гледам повеќето зборат дека сака во Челзи и не е заинтересиран за Зенит, иако му понудиле повеќе пари. Иначе освен Сари се зборат и Жардим и Енрике. А имаше и за Јоканович од Фулам.

Жардим го заборавив да. Иако е под договор сигурно е отворен за промена така да можно е и тој да заврши во Челзи.

Ганериве ќе ќе го бараат Венгер за брзо. Можеби тоа му е мајнд гејмот со фановите.

Шала настрана, јас мислам дека Арсенал прави грешка со Емери. Човекот можеби има успеси со Севиља, но со предобар буџет и еден куп имиња реално се избрука во ПСЖ. И теле да имаа на клупа, ПСЖ ќе се прошеташе низ француската лига, а колку знае тактика да постави го видовме против големи тимови во ЛШ. Ми делува како ограничен менаџер и покрај успесите со Севиља мислам дека не е профил за големи клубови, поготово за клубови кои се во хаос како Арсенал и на кои им требаат мудро менаџирање за излегување од калта.

Пак ќе кажам дека мислам дека е лоша одлука Емери според мене, но времето ќе покаже. Со оглед на вакво вртење од еден крај на сосем трет со имињава за менаџер, управава на Арсенал ми делува хаотично и веќе не ме ни чуди од каде доаѓала маката кај Венгер изминативе години.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

According to @MaksCardenas, #FCBayern are ready to sell Arturo Vidal for 50m. Chelsea is not an option without Champions League. Manchester United is the best fit in the Premier League. UK or Italy probable destination.

Алексис не дојде во Баерн кај Видал ама може обратно ќе се случи таман и со Погба повторно заедно :D

Конте на крај ќе испадне да паузира година време освен Интер друг клуб не гледам за него слободен. Иако и Интер не е сигурно што ќе прават со Спалети.

Изгледа не им се чекало, ама Конте според мене ќе беше совршен избор за Арсенал.

(n)

Ако си му ги гледал влоговите, знаеш за кој тренер пекаше цело време.

Има твитер, тоа ќе биде интересно :icon_mrgr:

Мурињо го избриша инстаграмот (n)

According to @MaksCardenas, #FCBayern are ready to sell Arturo Vidal for 50m. Chelsea is not an option without Champions League. Manchester United is the best fit in the Premier League. UK or Italy probable destination.

Алексис не дојде во Баерн кај Видал ама може обратно ќе се случи таман и со Погба повторно заедно :D

Конте на крај ќе испадне да паузира година време освен Интер друг клуб не гледам за него слободен. Иако и Интер не е сигурно што ќе прават со Спалети.
Или кооооонечно ќе им се оствари желбата за Видал во Интер. :D

И башка на сите кандидати им е спомнато дека ќе работат со ограничен буџет за трансфери и плати, нема некој голем избор.[DOUBLEPOST=1526936329][/DOUBLEPOST]
Не е нешто веродостоен овој Мигел, често лупа од ракав :D

There goes the tweet. :pos:

There goes the tweet. :pos:
отследен ми е мене одамна ама кај што ги ставаат по интернетов неговите твитови гледам дека ни малку не е подобрен. Само прави rehash на стории од други новинари и се влече по интуиција. Затоа и работи за ESPN каде што за европскиов фудбал нема критериум што е квалитетна а што не е квалитетна вест :D

Е ајде де. Не е ни млад да речеш па по одредена авантура ќе продолжи некаде на друго место, 60 години има, кога планира да преземе гигант? Зенит, ЦСКА, овој, оној ти се клубови како за поранешни потенцијали од тренери кои не се снашле (АВБ) или ликови што прошетале сегде, освоиле по нешто и сега само им е доста да земаат пара без притисок (Манчини). Ова ми е исти потег како Караско во Кина.

ЦСКА гура само тренери од екс советски републики, такви тренери ангажираат само буржуите од Санкт Петербург

Пелегрини потпишал 3 годишен договор со Вест Хем.

Читам на твитер Виера во Ница а Артета ќе го пуштеле Сити на негово место на калење. Спремале терен за во иднина кој ќе се покаже најмногу од нивните да го замени Пеп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom