Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Реал им направи тешка кражба на Сити со трансферов. А не ја гледам ни логиката 80м да лупаш за 2 десни бека.

Е не ќе си играат играчки
YdMhU.gif

Сити моментално немаат ни еден лев бек, така?
Ако го земат Менди пак само со него ќе останат... којзнае што мисли ќелавицата со составот... ја мискам стално ќе игра и со 3 позади..

Сити моментално немаат ни еден лев бек, така?
Ако го земат Менди пак само со него ќе останат... којзнае што мисли ќелавицата со составот... ја мискам стално ќе игра и со 3 позади..
Менди ќе му биде стандарден, а по потреба ќе игра и Данило лево. Плус и Фернандињо му играше лев бек против Јунајтед :D

Ако бе, нека прај вака и во ПЛ како лани :icon_mrgr:

Ми се свиџа што не сфати уште дека не е ова примера,не се ВБА и Барнли како Елче и Рајо(овие кутриве со 2 црвени против Реал напаѓаа [emoji38][emoji38]),дур не разбере дека треба тренерот да се прилагоди на лигата а не таа на него ќе си срка по 3 комада од К.Палас
Кој го ебе.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ми се свиџа што не сфати уште дека не е ова примера,не се ВБА и Барнли како Елче и Рајо(овие кутриве со 2 црвени против Реал напаѓаа [emoji38][emoji38]),дур не разбере дека треба тренерот да се прилагоди на лигата а не таа на него ќе си срка по 3 комада од К.Палас
Кој го ебе.

Па не е како да и сити да е на нивото на квалитет на барса на пеп.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Кутињо во Барселона :D

Пеџа за трансферот на Нејмар:
Да осетите малку на ваша кожа како е кога најдобриот (или еден од најдобрите) и најпросперитетен играч ви го зимаат а вие се тресете дали ќе остане :D

на крај пак тој најмногу ќе се тресе изгледа. :icon_mrgr:

Кој го ебе.

Среќа на Мурџо му се јасни овие работи, затоа завршува на 6 место :tvg:

Кутињо во Барселона :D
Џони, ти реков, ќе ти кажам пак, ако сакаш можеме и да се кладиме дека ќе те поддржувам цела сезона во сите твои нерационални аргументи на форумов ако потпише за Барса :D

Џони, ти реков, ќе ти кажам пак, ако сакаш можеме и да се кладиме дека ќе те поддржувам цела сезона во сите твои нерационални аргументи на форумов ако потпише за Барса :D

Уште во март месец прогнозирав дека Санчез ќе оди во ПСЖ,Кутињо во Барселона и Лемар во Арсенал без ниту една шпекулација за првиот и третиот...ако се случат барем два трансфери од овие тогаш веќе можиш да лобираш кај Ацид да ми го смени акаунтот во Џони Нострадамус/Раиола и да го подржувате секој мој аргумент без разлика што ќе напишам :D

Уште во март месец прогнозирав дека Санчез ќе оди во ПСЖ,Кутињо во Барселона и Лемар во Арсенал без ниту една шпекулација за првиот и третиот...ако се случат барем два трансфери од овие тогаш веќе можиш да лобираш кај Ацид да ми го смени акаунтот во Џони Нострадамус/Раиола и да го подржувате секој мој аргумент без разлика што ќе напишам :D
Добро, ти викаше и дека Арсенал ќе заврши во топ4 ко и увек па го попушинела :D

Иначе, не знам за другите ама ако Кутињо отиде во Барса ќе те поддржувам во секој аргумент, во спротивно ќе те цитирам цело време и ќе ти викам дека „трескаш глупости ко и обично“ и тоа е тоа, нема да ме цитираш и да ми објаснуваш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom