HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Тие се тие божиќни подароци на Ливерпул за навивачите
Стерлинг од Ливерпул во Манчестер Сити.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие се тие божиќни подароци на Ливерпул за навивачите
Стерлинг од Ливерпул во Манчестер Сити.
Или Геце во Челзи, а Оскар во Јувентус.Бајерн у напредни преговори за Видал, негде прочитав деа Јуве го сакале Геце како дел од трансферот.
Не е никаква трампа на маса- Видал за Геце,ќе дојде за надокнада....
Према сите информации до сега договор може да биде постигнат наскоро,агентот на Видал бил во Минхен.
видал оди во манчестер, џабе сањате
смешна беше доскочицава првите три пати кога ја пиша, сега од дваести пат слабовидал оди во манчестер, џабе сањате
да бе и баш сакав и тоа да го пишувам изумив - ќе биде многу поблиску до домаМексиканец e, во Л.А ќе биде ѕвезда, ќе има голема подршка и медиумско покритие од неговите сонародници таму, зошто да не? Подобро таму него ли во некој од оние арапските клубови од емиратите.
Секако дека е боље Америка отколку Емиратите ама прашањето е ЗА КОЈ КУР БЕГАШ ОД ЕВРОПА А ИМАШ 25 ГОДИНИ?Мексиканец e, во Л.А ќе биде ѕвезда, ќе има голема подршка и медиумско покритие од неговите сонародници таму, зошто да не? Подобро таму него ли во некој од оние арапските клубови од емиратите.
Секако дека е боље Америка отколку Емиратите ама прашањето е ЗА КОЈ КУР БЕГАШ ОД ЕВРОПА А ИМАШ 25 ГОДИНИ?
а у виљареал навистина добро играше и конечно се пронајде и почна да си го докажува талентотСекако дека е боље Америка отколку Емиратите ама прашањето е ЗА КОЈ КУР БЕГАШ ОД ЕВРОПА А ИМАШ 25 ГОДИНИ?
Добро и тоа, ние малце не им го сфаќаме менталитетот и затоа ни се чудни. Јужноамериканците се болни по дома, фамилијата е светиња за нив и затоа не им е гајле многу многу за кариера и слично, битно им е да се поблиску до семејството и секако да си имаат добра паричка.Носталгија, добра плата, главна ѕвезда во тимот, шо знам, и мене ми се чудни играчите што заминуваат надвор од европа а имаат под 30 години, но има и такви случаеви.