Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Бајерн у напредни преговори за Видал, негде прочитав деа Јуве го сакале Геце како дел од трансферот.

Не е никаква трампа на маса- Видал за Геце,ќе дојде за надокнада....

Према сите информации до сега договор може да биде постигнат наскоро,агентот на Видал бил во Минхен.

Не е никаква трампа на маса- Видал за Геце,ќе дојде за надокнада....

Према сите информации до сега договор може да биде постигнат наскоро,агентот на Видал бил во Минхен.

видал оди во манчестер, џабе сањате

видал оди во манчестер, џабе сањате

Ја не сањам ништо пренесувам што известуваат сите италијански и германски медиуми.....

Ти не си релевантен,мислењето убаво што си го имаш,времето ќе покаже како ќе биде.

Заебанција е бре ЧЕНТО, како потсетнк на ланската сага Јуве-Видал-Јунајтед ;)

дос сантос потпишал за галакси
па добро бе шо се дешава со луѓево зошто си ги упропастуваат кариерите ?
сеа океј ќе зима добра плата, сигурно и поплатен ќе биде него у европа и ќе биде убедливо најјак играч во млс
али можеше да игра у кој сака клуб у европа освен тие најјаките 20тина

Мексиканец e, во Л.А ќе биде ѕвезда, ќе има голема подршка и медиумско покритие од неговите сонародници таму, зошто да не? Подобро таму него ли во некој од оние арапските клубови од емиратите.

Мексиканец e, во Л.А ќе биде ѕвезда, ќе има голема подршка и медиумско покритие од неговите сонародници таму, зошто да не? Подобро таму него ли во некој од оние арапските клубови од емиратите.
да бе и баш сакав и тоа да го пишувам изумив - ќе биде многу поблиску до дома

Секако дека е боље Америка отколку Емиратите ама прашањето е ЗА КОЈ КУР БЕГАШ ОД ЕВРОПА А ИМАШ 25 ГОДИНИ?

Секако дека е боље Америка отколку Емиратите ама прашањето е ЗА КОЈ КУР БЕГАШ ОД ЕВРОПА А ИМАШ 25 ГОДИНИ?

Носталгија, добра плата, главна ѕвезда во тимот, шо знам, и мене ми се чудни играчите што заминуваат надвор од европа а имаат под 30 години, но има и такви случаеви.

а у виљареал навистина добро играше и конечно се пронајде и почна да си го докажува талентот
можеше навистина да направи солидна кариера и не му бегаше галакси за 4-5 години...али тоа е
сака да биде ѕвезда, да зима поголема пара и да биде поблиску до дома

Носталгија, добра плата, главна ѕвезда во тимот, шо знам, и мене ми се чудни играчите што заминуваат надвор од европа а имаат под 30 години, но има и такви случаеви.
Добро и тоа, ние малце не им го сфаќаме менталитетот и затоа ни се чудни. Јужноамериканците се болни по дома, фамилијата е светиња за нив и затоа не им е гајле многу многу за кариера и слично, битно им е да се поблиску до семејството и секако да си имаат добра паричка.

Како и да е, чудно, глупо и несфатливо е за мене ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom