Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Која пропалица е од кога потпиша за Бриж. Ебати нацијата што кога треба да додаде гас ние по дифолт на кочница. Боље во државна администрација да се вработел.
Нашиве не се фудбалери, печалбари се :) Па чисто само со work ethic и дисциплина можеш да стигнеш до стартер за респектабилен клуб.

Шо екипа се овие ?

Барем да не играат во нивната ЛШ ?

Шо екипа се овие ?

Барем да не играат во нивната ЛШ ?

Не, 5то место биле минатата сезона.
Играле во некоја GCC лига на шампиони и биле прво место, но небитна е таа :D

Иван Јовановиќ им е тренер. Истиот го предводеше и АПОЕЛ кога Тричковски настапуваше таму.

Брет Холман настапува таму, пред 2 сезони во Астон Вила што играше.
Ибрахима Туре од Монако. Нормално прв стрелец во тимот :D
Едер Луис и Лео Лима бразилци, другите им се домашно производство.

Е тоа екипа се овие.

BsndHc1CIAAdv4I.jpg

Ivan Trickovski passed his medical earlier in the day so he officially signed his contract with Al-Nasr SC:

:facepalm:

Брзи беа, го договорија пред другите. За некоја сезона ќе му извадат добра пара.
Порто се класичен пример за трговија со бело робје (или во случајов црно).

Демба Бум од Челзи во Бешикташ
1600X1200_2111028861254454.jpg

http://www.bjk.com.tr/tr/galeri/set/2992/1

Што добар играч упропастија Челзи (n)

Го продадовте за 50, го купивте за 20 милиони. Одличен потег (y)

Мартинс Инди е роден во Португалија а и има потекло од португалска колонија, само што цел живот живее во Холандија. Мислам дека потеклото најмногу пресуди за трансферот во Порто. Мене не ми прави ќеиф нешто многу, спор е доста ама уште е млад, има простор за развој.

Што добар играч упропастија Челзи (n)
Ноуп. Демба Ба не е играч за во екипи како Челзи. Само Челзи се попалија и направија еден паничен buy како лани Јунајтед на пример и за да не останат со еден напаѓач го земаа Демба Ба кој што има блеснато само една полу сезона.

Слично како и сега со Коста на пример.

Ноуп. Демба Ба не е играч за во екипи како Челзи. Само Челзи се попалија и направија еден паничен buy како лани Јунајтед на пример и за да не останат со еден напаѓач го земаа Демба Ба кој што има блеснато само една полу сезона.

Слично како и сега со Коста на пример.

Па затоа велам го упропастивте (да сте го упропастиле само него) :D
Не е за кај вас, а го купивте. Да останаше во Њукасл и другата половина ќе блеснеше

Па затоа велам го упропастивте (да сте го упропастиле само него) :D
Не е за кај вас, а го купивте. Да останаше во Њукасл и другата половина ќе блеснеше
Е да, ама за мене упропастување се смета играч од светска класа да донесеш а да не го користиш уоште (wink wink nudge nudge 3-4ца вие што ги имате земено :D )[DOUBLEPOST=1405521470][/DOUBLEPOST]

Еј која слика му ја одбрале :pos: :pos: :pos:
107202-star-wars-emperor-mask-star-wars-imperator-maske-aus-latex

Е да, ама за мене упропастување се смета играч од светска класа да донесеш а да не го користиш уоште (wink wink nudge nudge 3-4ца вие што ги имате земено :D )

Шевченко, Пизаро, Креспо ? Или можеби Торес ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom