Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
  • Diego Costa and Cesc Fábregas are both done deals at Chelsea. Diego Costa should be announced by Tuesday.
  • There is a total deal between Barcelona and Sevilla for Ivan Rakitic. Barcelona would pay 19M + Denis Suárez on loan. Deal expected to be announced today or tomorrow.
  • Manchester United are willing to sell Marouane Fellaini this summer and would offload him for just £15m.
  • Carlo Ancelotti has confirmed that striker Alvaro Morata will leave Real Madrid this summer.

• Diego Costa and Cesc Fábregas are both done deals at Chelsea. Diego Costa should be announced by Tuesday.
  • There is a total deal between Barcelona and Sevilla for Ivan Rakitic. Barcelona would pay 19M + Denis Suárez on loan. Deal expected to be announced today or tomorrow.
  • Manchester United are willing to sell Marouane Fellaini this summer and would offload him for just £15m.
  • Carlo Ancelotti has confirmed that striker Alvaro Morata will leave Real Madrid this summer.

Овде постирај, немој да подлегнеш на притисокот кој ни го вршат

http://www.bbc.com/sport/0/football/27773544
Џек Колбек од Сандерленд во најлутиот ривал, Њукасл. Вели дека за Њукасл навивал од мали нозе, така да ова е Ламберт No.2 :)

Трансферот на Колбек беше очекуван, бидејќи место за него следната сезона во клубот ќе нема, но да направи трансфер во Њукасл, беше неочекувано, иако е фан на клубот од мал. Сеедно, доста просечен фудбалер.

Даф во Мелбурн Сити
82d2a299-db2e-4a71-8c59-dc0a43bac8aa.png

Демјан Даф, какво играчиште беше. :D

Аман бе :pos: Менез

Па и јас не знаев кој е, не знам зошто се чудиш и смееш. во Рома додека беше го имам гледано само. Битно ти си должен да напишеш кој е, не само слика. Не се работи за Меси, Роналдо или Рибери каде што ги гледаме секојдневно по рекламите, вестите.

Па и јас не знаев кој е, не знам зошто се чудиш и смееш. во Рома додека беше го имам гледано само. Битно ти си должен да напишеш кој е, не само слика. Не се работи за Меси, Роналдо или Рибери каде што ги гледаме секојдневно по рекламите, вестите.

Абе низ се што поминаа они кутрите последните години овој Менез им е како Меси

Нека си ебат матер у пичка ако дозволат ова да се деси. Каков Лукаку какви курци, Икарди е Батистута за него!

Друго, според Филе, Гонзало Игуаин е пред трансфер во Барселона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom