Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па што ако е неостварена желба ?

Јувентус нема потреба да го даде во Милан ако има понуди од други клубови, тоа е цела работа, Јуве не ми се јасни со дилов, како да решиле да го дадат во Милан, па за да ги убедат го даваат и Калдара и го земаат Бонучи кој беше катастрофа ланската сезона и има плата од 10 милиони, па ќе ви го растеретат и буџетот.
Не не, не викам дека ради тоа Јуве треба да го дае у Милан, јас само ти кажувам зашо ние се врткараме околу Игуаин инаку и мене не ми е јасно шо праи Јуве со ова.

Не не, не викам дека ради тоа Јуве треба да го дае у Милан, јас само ти кажувам зашо ние се врткараме околу Игуаин инаку и мене не ми е јасно шо праи Јуве со ова.
Како и да ја вртиш Милан добива, и тоа многу.

Ај финансиски/играчки, ама каков шамар за навивачите на јувентус е враќањето на Бонучи, браво за управата:aplauz:
Секој збор на место другар, не шамар нокаут е ова. За мене лично ко навивач на Јувентус од 1996, доколку се реализира сево ова ќе биде најлош дил изведен од страна на било која управа на Јувентус. Џабе Роналдо, џабе бесплатните трансфери, се паѓа во вода. И во фан клуб Јувентус пишав а и овде, се врати ли Бонучи и го облече црно белиот дрес Јувентус нема да го пратам се додека не си отиде тој а и управата не си замине, колку време треба толку, едноставно преку некој работи не се може. Се посра врз тимот фацата (ај па да е некој играч) и сега ќе го враќаат вклучувајќи го Игуаин, Калдара па дури и Пјаца се спомнува.

Како и да ја вртиш Милан добива, и тоа многу.
Мора кога тогаш да ви вратиме за Матри шо ни го учукавте за единствените 12м шо ги имавме и беа спремни за Tевез :Д

Па што ако е неостварена желба ?

Јувентус нема потреба да го даде во Милан ако има понуди од други клубови, тоа е цела работа, Јуве не ми се јасни со дилов, како да решиле да го дадат во Милан, па за да ги убедат го даваат и Калдара и го земаат Бонучи кој беше катастрофа ланската сезона и има плата од 10 милиони, па ќе ви го растеретат и буџетот.
Не знам дали сум добро информиран ама читав дека Челзи на играчи што веќе имаат 30ка не давале договори поголеми од 1-2 години и веројатно тоа му сметало на Игуаин. А освен Челзи и Милан нема друг заинтересиран за него.

Исто му е на Милан,и со игуаин и без него лига европа и догодина не му бега.
Од целава зделка само срамот ќе остане.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Исто му е на Милан,и со игуаин и без него лига европа и догодина не му бега.
Од целава зделка само срамот ќе остане.

Фала што ни кажа. Дај кажи и за другите да знаеме да уплатиме да зееме некој денар.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Не ми веруваш ?

Не е за верување или не туку ако се донесе Игуаин и лево крило и средина еден не знам зашто да не можат да фатар 4то. Кога можеше Интер да фати прошла сезона со тиња тим зашто нњ и Милан нареднава сезона.

Не е за верување или не туку ако се донесе Игуаин и лево крило и средина еден не знам зашто да не можат да фатар 4то. Кога можеше Интер да фати прошла сезона со тиња тим зашто нњ и Милан нареднава сезона.

А значи ти пак почна како лани со оптимизирање?Ќе биде смеење пак догодина...
[emoji23]

Не знам дали сум добро информиран ама читав дека Челзи на играчи што веќе имаат 30ка не давале договори поголеми од 1-2 години и веројатно тоа му сметало на Игуаин. А освен Челзи и Милан нема друг заинтересиран за него.
Да, секој на 30+ години добива само едногодишни договори, плус и многу ретко купуваат играчи на 30 години, а да не се голмани. Во јануари на Жиру му дадоа 18 месеци и плус можност за дополнителна година. Сега исто верувам максимум две години би му понудиле на Игуаин, доколку ептен сакаат да му исполнуваат желба на тренерот. Ќе видиме, треба денес да има нови преговори меѓу Челзи и Јуве за Ругани и Игуаин.

Иначе уште не ја сфаќам логикава. Милан им рекле ќе ви го дадеме Бонучи, ама дајте го Калдара. И Јуве рекле нема шанси така, АМА ако ви го дадеме и Игуаин плус, може да се договориме :D

А значи ти пак почна како лани со оптимизирање?Ќе биде смеење пак догодина...
[emoji23]

Нема никаква врска со оптимизам. Реков доколку се донесе плус лево крило и средина добри играчи зашто да не. Па 4 место во Италија да се освои и не е нешто ептен тешко. Интер е жив доказ за тоа.

Нема никаква врска со оптимизам. Реков доколку се донесе плус лево крило и средина добри играчи зашто да не. Па 4 место во Италија да се освои и не е нешто ептен тешко. Интер е жив доказ за тоа.
Абе доста запињаш со интер ти ја разбрав поентата плус ја сум подржувач на таа теза.
АМА милан нема ни тренер,нит организација како треба,нит време да се консолидира.
Башка годинава скала погоре од лани ќе бидат рома интер и наполи.
Реално и повеќе од оптимист треба да си да веруваш во лш догодина.
Пс.Минатава сезона треба добра школа да ти биде.

Абе доста запињаш со интер ти ја разбрав поентата плус ја сум подржувач на таа теза.
АМА милан нема ни тренер,нит организација како треба,нит време да се консолидира.
Башка годинава скала погоре од лани ќе бидат рома интер и наполи.
Реално и повеќе од оптимист треба да си да веруваш во лш догодина.
Пс.Минатава сезона треба добра школа да ти биде.

Баш напротив сега има организација ко што треба. Точно е дека Рома, Интер и Наполи се поквалитетни ама тука е и фактот што Интер нема клупа да игра 3 натпреварувања, а и Рома има 10 нови играчи во тим башка го изгубија Алисон. Наполи сменија и тренер. Ја не реков дека сигурно ќе игра Милан ЛШ догодина реков можно е доколку се засилат позиции кај што им треба. Многу фактори се во игра. Не е толку невозможно ко што праиш ниту па за смеење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom