Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ако збориш за Теренс Конголо, не се пронајде баш, во ПЛ е во оние Брајтон, Мајтон, мислам и го откупија летово.

Само да се надоврзам, не дека не се согласувам, супер е Монако за играње без додатен притисок.

Хадерсфилд мислам, нејсе 18мил фунте го платија, не дека и Бакајоко и Менди и Бернардо се пронајдоа нешто многу :icon_lol:

Тоа ми беше муабетот, добра одскочна даска е Монако не е ни близу со ситуацијата на Хулк у Зенит, Кина и тн каде првично идат играчиве чисто за кеш

Не ми е постов толку за Рохо колку што е за фактот дека Смолинг и Џонс АБЕР немаат да летаат од екипава, ццццццц

Edinson Cavani becomes No1 Real Madrid transfer target as interest in Chelsea's Eden Hazard fades
Погаѓаат нешто мирор или не

Не ми е постов толку за Рохо колку што е за фактот дека Смолинг и Џонс АБЕР немаат да летаат од екипава, ццццццц

Ако идејата е да не играат прва постава, слободно нека седат како замени, не ми пречат.

Каталонскиве Спорт и Мундо (двата доста нерелевантни) пишуваат дека Манчестер е заинтересиран за Мина и спремен е да плати 40 милиони евра. Наводно Мурињо го прател на светското и бил задоволен. Но, штом нема ништо по Англиските медиуми изгледа си пукаат со ќорци повторно :D

Каталонскиве Спорт и Мундо (двата доста нерелевантни) пишуваат дека Манчестер е заинтересиран за Мина и спремен е да плати 40 милиони евра. Наводно Мурињо го прател на светското и бил задоволен. Но, штом нема ништо по Англиските медиуми изгледа си пукаат со ќорци повторно :D
Не, Мурињо најверојатно ќе го купи Мегваер

Незнам што запнале за Мегваер Јунајтед, ама баш ништо посебно не се истакна. Тром играч што знае за игра со нога (за англиски стандарди), за мене ништо подобар дефанзивец од Џонс. Едино што на прекини ќе им користи, ко киклоп е.

Класичен Мурињо тип на играч, ќе го напраи терминатор, ќе ора по терен а и ваљда ќе биде ок партнер за Баји кој е далеку поелегантен.

Него викендов ќе се деси ваљда хаос у калчото со Јуве, Милан или евентуално Челзи ако ги расипе плановите на Милан.

Сеа за сеа се збори за трампа Бонучи за Калдара и 15м позајмица за Игуаин во Милан.

Ова е класична кражба од страна на Милан доколку се оствари.

Класичен Мурињо тип на играч, ќе го напраи терминатор, ќе ора по терен а и ваљда ќе биде ок партнер за Баји кој е далеку поелегантен.

Него викендов ќе се деси ваљда хаос у калчото со Јуве, Милан или евентуално Челзи ако ги расипе плановите на Милан.

Сеа за сеа се збори за трампа Бонучи за Калдара и 15м позајмица за Игуаин во Милан.

Ова е класична кражба од страна на Милан доколку се оствари.
Повеќе ми смета што ви го даваат Игуаин кој гарантира голови.

Калдара како секој млад играч може да испадне флоп, има многу примери за такви играчи, посебно некои кои Јуве ги поседувал во последниве години од Берарди до Oуасим Боуј, или Симон Кјаер...со овие никогаш не се знае.

Јуве со Бонучи добива...одбрана која изгуби две ЛШ финалиња.

Повеќе ми смета што ви го даваат Игуаин кој гарантира голови.

Калдара како секој млад играч може да испадне флоп, има многу примери за такви играчи, посебно некои кои Јуве ги поседувал во последниве години од Берарди до Oуасим Боуј, или Симон Кјаер...со овие никогаш не се знае.

Јуве со Бонучи добива...одбрана која изгуби две ЛШ финалиња.
Па тоа ми е најнелогично у целата ситуација, на Милан му се дава баш она шо очајно му фали и тоа за 15м евра.

Мада изглеа и трансферот на Роналдо си носи жртви, од 7-8м по сезона на играчи рипнавте на 30.

Па тоа ми е најнелогично у целата ситуација, на Милан му се дава баш она шо очајно му фали и тоа за 15м евра.

Мада изглеа и трансферот на Роналдо си носи жртви, од 7-8м по сезона на играчи рипнавте на 30.
Место за Игуаин нема, едино на клупа, со носењето на Роналдо се занеше дека Игуаин дефинитивно ќе си оди иако имаше и шпекулации пред тоа.

Не ми е јасно зошто баш Милан, сигурно имало интерес и од други клубови.
Aко им било за парите зошто не го дадоа во Челзи за 40ина милиони.

Место за Игуаин нема, едино на клупа, со носењето на Роналдо се занеше дека Игуаин дефинитивно ќе си оди иако имаше и шпекулации пред тоа.

Не ми е јасно зошто баш Милан, сигурно имало интерес и од други клубови.
Aко им било за парите зошто не го дадоа во Челзи за 40ина милиони.

Па се збори дека Игуаин е неостварена желба на Леонардо од деновите во ПСЖ, а и прашање е на 30 години колку сака да се пробува во ПЛ.

Win-win се овие зделки за Милан доколку се остварат и им оставаат најверојатно додатен буџет за засилувања пошо после ова би имале само 15м евра потрошено.

Па се збори дека Игуаин е неостварена желба на Леонардо од деновите во ПСЖ, а и прашање е на 30 години колку сака да се пробува во ПЛ.

Win-win се овие зделки за Милан доколку се остварат и им оставаат најверојатно додатен буџет за засилувања пошо после ова би имале само 15м евра потрошено.
Па што ако е неостварена желба ?

Јувентус нема потреба да го даде во Милан ако има понуди од други клубови, тоа е цела работа, Јуве не ми се јасни со дилов, како да решиле да го дадат во Милан, па за да ги убедат го даваат и Калдара и го земаат Бонучи кој беше катастрофа ланската сезона и има плата од 10 милиони, па ќе ви го растеретат и буџетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom