Сеа Венгер со изјава дека сакал да го купи Кутињо пред овај во Интер да појди.
го има од основно пратено додека си играл со другарчињата у школо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа Венгер со изјава дека сакал да го купи Кутињо пред овај во Интер да појди.
Ако за лигле ко Кутињо може да се плати толку, 250 е минимум за господин ко Кејн.250м ако не е исцедување незнам па колку сакаат нека заработиле. Со Леви никој на крај не излегол ако не е по негово
Мондонико Тевдовски, Ворен Мондонико Бафет, Мондонико Фити.Ги читав последните 10тина страни сега и уште не може да ми стане јасно како во 2018 година, клубовите од светски ранг кои што се компании кои вредат милијарди, всушност многу повеќе од тоа во реалноста, немаат вредност што може да се плати која ќе вкалкулира се што поседуваат, од материјален и нематеријален аспект, ги гледате низ така проста и едноставна призма. Толку пари од трансфери, толку за трошење, толку за спонзорски договор, приходи од карти (кои сигурно не надминуваат годишни плати на двата најплатени фудбалери во тимот, дали и толку) и така натаму.
Ова не е однесува само на Џони, туку на голем дел од членовите. Живееме во премногу напредно време, за работите да се гледаат како што би се гледале пред 30тина, можеби и повеќе години.
Не бе нема врска, тапа дефанзивец е ова.
ne be nikad ne bil kupen od inter, od suning bese zemen, zatoa i go povrzuvaa celo vreme so inter, ama nikad nisto pokonkretno nemalo, niti pak bil blisku do inter barem spored toa sto se pisuvalo od mediumite.![]()
Го поврзуваа со Интер пред година ипол ако се сеќаваш @Џонтра Волта, но отиде во Кина па очекувавте после тоа да дојде во Интер.
Или беше купен од вас па позајмен во Кина, па сеа го позајмувате на Виљареал со опција за откуп?
Работата е чао уште сега, без Алексис!Бреј уше Алексис да го земат и чао.
Знам и тоа би било премногу според мене.Работата е чао уште сега, без Алексис!