Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, ќе потврдат од кај вас за максимум два саати.wtf се дупи некој или? Ме фаќа воздуба немој вака
Биди озбилен и ти сеа, до сега немаше тролање на ваков начин затоа ми стана чудно...Не бе, ќе потврдат од кај вас за максимум два саати.
Па озбилен сум, нема смајли во постотБиди озбилен и ти сеа, до сега немаше тролање на ваков начин затоа ми стана чудно...
Бриши офтопиците таму ајде.. xDПа озбилен сум, нема смајли во постот![]()
I isus go raspnale,ama na kraj znaes deka im rekol - prosti im tatko,ne znaat sto praat [emoji2]
Сигурно си грешка за платата од 10м по сезона ама сигурно.АС и Марка пишуваат дека Чаби во Баерн е речиси готово.
Реал добил понудата околу 5-10М, наводно и Чаби побарал да си замине за да играл..
ама и паричките не му се лоши.. 10 милиони по сезона, со опција за трета во која би заработува 6М.
и овие од Баерн се циркузанти таква плата несакаа да му дадат на Крос, а сега ќе му дадат на Чаби, лол.
АС и Марка пишуваат дека Чаби во Баерн е речиси готово.
Реал добил понудата околу 5-10М, наводно и Чаби побарал да си замине за да играл..
ама и паричките не му се лоши.. 10 милиони по сезона, со опција за трета во која би заработува 6М.
и овие од Баерн се циркузанти таква плата несакаа да му дадат на Крос, а сега ќе му дадат на Чаби, лол.
Зашо бе? Им фали ДМ на овие па додека се вратат Мартинез,Швајнштајгер и Тиаго топ ќе им дое а и башка нема да може да го шета лево-десно овој пошо само ДМ знае да игра.за потенцијалниов трансфер, ништо поише.
Боље Крамер да го купеа.Зашо бе? Им фали ДМ на овие па додека се вратат Мартинез,Швајнштајгер и Тиаго топ ќе им дое а и башка нема да може да го шета лево-десно овој пошо само ДМ знае да игра.