Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа 5 милиони позајмица и опција да го купат за 30 милиони догодина :eek:

Денес Ренато, утре Свонси ќе работат на враќањето на Бони, ако се вратат двајцава во форма, ќе се надомести офанзивата што се ослаби со одењето на Сигурдсон.

Ориги во Волфсбург на позајмица, Ливерпул не сакале да го дадат во ПЛ клуб и Муса од Лестер во Хал исто на позајмица.

Повеќе ќе се радував на Џо Ален. Овој ми е мистерија :unsure:
Што прогнозираш?

Кај свој човек го праќа Карло, што значи нема изгубено надеж за него :)))

Јас баш затоа се сомневав дека ќе се оствари овој трансфер.
Цело лето шпекулираа демек со врски од претходни тимови ќе доведе добри играчи. Џон Тери, Бадштубер, сега и Санчез.
Го користат тоа за да им изгледа шпекулацијата пореална :D

Љоренте и Бони.
Бони извади подобри бројки во Свонси, но тоа настрана.
Во формацијава без Сигурдсон сепак подобро ќе легне Бони, пошто веројатно Клемент ќе игра со 5 играчи позади и на брзи контра напади.
Ваљда не заборавил фудбал да игра :D

Посериозно се споменуваат и имињата на Чадли и Ариас.

Melissa Reddy

[emoji818]@MelissaReddy_

#LFC agree £35m fee with #Arsenal for Alex Oxlade-Chamberlain after he snubbed #CFC.

@Peja989

Повеќе ќе се радував на Џо Ален. Овој ми е мистерија :unsure:
Што прогнозираш?

Не знам искрено. Не би се осмелил да прогнозирам, но подготвителните натпревари ги одигра многу лошо.

Fabian Delph has rejected a move to Stoke as he believes he can play regularly at Manchester City this season. [Telegraph] [emoji23]
На овој од срам не му се бега на друго место, ваљда памтите сите како цигански кидна од Вила. Ќе го откорнат од заебавање по сите стадиони ако си замине од Сити, ќе му е срам топка од соиграч да прими. :pos:

Челзи е вистински магнет за играчи. Може го пропуштија Чемберлејн, ама Дринквотер не им бега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom