Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.897
- Поени од реакции
- 60.614
Го договорија и Арнаутовиќ. Мислам дека имаат добар трансфер период, ќе бидат интересни за гледање.
Никад не е интересен Арнаутовиќ за гледање
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го договорија и Арнаутовиќ. Мислам дека имаат добар трансфер период, ќе бидат интересни за гледање.
Нема никакво оправдување да не провериш кога веќе отвараш тема и спомнуваш позиции на табела.Не ја пратев табелата, не мечевите. Тотално небитно ми е кој кое место ќе заврши.Плус пред тоа бев на апсолвентска 20 дена и секако испуштив уште 3-4 кола, така да секако бев изгубен веќе во Мај месец кога е табелата во прашање.
![]()
Па проверував се, дури и 10 пти ја отворив табелата од ланската сезона.Нема никакво оправдување да не провериш кога веќе отвараш тема и спомнуваш позиции на табела.
[не сум јас Стелт да се кријам и да се расправам со сите...
Нормално дека не си Стелт. Tи си поим за подебавање на подфорумов кога се во прашање мизерни фудбалски мислења. Ти си пропаднатиот фудбалски судија што тврдеше на овој форум дека голманите во фудбалот се небитни. Дно - дна.
Џони Версачи, ова треба да е некоја јака фора?Неможам да прочитам..нема соодветен интернет на Малдивите
Кога ќе дискутираш со Стелт мора да се спуштиш на негово ниво,вака побрзо ќе се разбериме...сериозна дискусија нема со негоЏони Версачи, ова треба да е некоја јака фора?![]()
Батали ги Малдивите, каков ти е тој несоодветен интернет. чДКога ќе дискутираш со Стелт мора да се спуштиш на негово ниво,вака побрзо ќе се разбериме...сериозна дискусија нема со него
Иначе зошто да неможам да си ги дозволам Малдивите?..ме потценуваш?![]()
Mancester лани постираше трансфери на Бамбер Бриџ и остала багра нисколигаши, му го тупите курот на Ули што објавува по 5 трансфери секој ден ебате.
Овој Македонер ли беше, манчестерецот, исти кур, го откри твитер и само рока небитни информации и трансфери. Не кур замарајте.![]()
http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/07/21/5971b44246163f21678b45fb.html
Данило најверојатно во Сити за 30 милиони на 5 годишен договор. До петок треба да објават официјално и првиот натпревар за Сити да му биде токму против Реал.
Вокер и Данило десни бекови..![]()
Батали ги Малдивите, каков ти е тој несоодветен интернет. чД