Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја пратев табелата, не мечевите. Тотално небитно ми е кој кое место ќе заврши. :D Плус пред тоа бев на апсолвентска 20 дена и секако испуштив уште 3-4 кола, така да секако бев изгубен веќе во Мај месец кога е табелата во прашање. :D

Не ја пратев табелата, не мечевите. Тотално небитно ми е кој кое место ќе заврши. :D Плус пред тоа бев на апсолвентска 20 дена и секако испуштив уште 3-4 кола, така да секако бев изгубен веќе во Мај месец кога е табелата во прашање. :D
Нема никакво оправдување да не провериш кога веќе отвараш тема и спомнуваш позиции на табела.

Нема никакво оправдување да не провериш кога веќе отвараш тема и спомнуваш позиции на табела.
Па проверував се, дури и 10 пти ја отворив табелата од ланската сезона. :D Ама воопшто не приметив, некако Јунајтед беа 5ти во мојата глава, можда оти генерално имаа подобра сезона од Арсенал. xD

Mancester лани постираше трансфери на Бамбер Бриџ и остала багра нисколигаши, му го тупите курот на Ули што објавува по 5 трансфери секој ден ебате.

Овој Македонер ли беше, манчестерецот, исти кур, го откри твитер и само рока небитни информации и трансфери. Не кур замарајте. :uzi:

[не сум јас Стелт да се кријам и да се расправам со сите...

Нормално дека не си Стелт. Tи си поим за подебавање на подфорумов кога се во прашање мизерни фудбалски мислења. Ти си пропаднатиот фудбалски судија што тврдеше на овој форум дека голманите во фудбалот се небитни. Дно - дна.

Нормално дека не си Стелт. Tи си поим за подебавање на подфорумов кога се во прашање мизерни фудбалски мислења. Ти си пропаднатиот фудбалски судија што тврдеше на овој форум дека голманите во фудбалот се небитни. Дно - дна.

Неможам да прочитам..нема соодветен интернет на Малдивите

Џони Версачи, ова треба да е некоја јака фора? :D
Кога ќе дискутираш со Стелт мора да се спуштиш на негово ниво,вака побрзо ќе се разбериме...сериозна дискусија нема со него

Иначе зошто да неможам да си ги дозволам Малдивите?..ме потценуваш?:icon_lol:

Кога ќе дискутираш со Стелт мора да се спуштиш на негово ниво,вака побрзо ќе се разбериме...сериозна дискусија нема со него

Иначе зошто да неможам да си ги дозволам Малдивите?..ме потценуваш?:icon_lol:
Батали ги Малдивите, каков ти е тој несоодветен интернет. чД

Mancester лани постираше трансфери на Бамбер Бриџ и остала багра нисколигаши, му го тупите курот на Ули што објавува по 5 трансфери секој ден ебате.

Овој Македонер ли беше, манчестерецот, исти кур, го откри твитер и само рока небитни информации и трансфери. Не кур замарајте. :uzi:

Ако секојдневно чекаме само битни трансфери темата ке биде мртва :D
А во врска со информациите се занесувам дека сум @DeviAngel :свиркам::icon_lol:

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/07/21/5971b44246163f21678b45fb.html

Данило најверојатно во Сити за 30 милиони на 5 годишен договор. До петок треба да објават официјално и првиот натпревар за Сити да му биде токму против Реал.

Вокер и Данило десни бекови.. :D

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/07/21/5971b44246163f21678b45fb.html

Данило најверојатно во Сити за 30 милиони на 5 годишен договор. До петок треба да објават официјално и првиот натпревар за Сити да му биде токму против Реал.

Вокер и Данило десни бекови.. :D

Вокер и Данило за Сања и Забалета се Карвахал и Дани Алвеш во едно :D...

Вакви такви се голем апгрејд за Сити...побрзи,подинамични,помлади,подобри...мене да ме ангажираа ќе беше апгрејд во однос на Сања а камоли овие двата[DOUBLEPOST=1500628894][/DOUBLEPOST]
Батали ги Малдивите, каков ти е тој несоодветен интернет. чД

Сеоски Телекабел сине..да неможи чоек Дота на рает да пеца,на секој две секунди паѓа :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom