Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Top transfer i za igracot i za nas, super idealna sredina za nego se nadevam ke uspee da se nametne tamu, nesfatlivo e zasto tolku e ignoriran u Napoli ama koj gi ebe. Ako e sve u red dopolnitelno i ke napreduva i od toa i nasava reprezentacija ke ima ogromna korist. Realno kvaliteten fudbaler e i posle Pandev e nas najgolem biser, ne zasluzuva da e u vakva umrena ekipa koja nema doverba vo nego a se oslonuva na privatni glupaci, baska sto i vo mnogu navrati go forsirale nadvor od negovata prirodna pozicija, bez razlika sto e univerzalen fudbale.

Bravo za agentot negov sto reagira na vreme i ne dozvoluva da mu se nishti napredokot koj moze da go ima so ogled deka vo Napoli go gushat u negovi najdobri godini, si osvoi lani skudeto sto sekako e golem uspeh i za nego licno, i sea na pola od sledna sezona bi zaminal vo daleku poidealna sredina za nego, mnogumina vaka se zaebale i dremele i na kraj go jadele.

Мислам дека никогаш нема да станат тренери, менаџери, селектори затоа што се препуни со пари а имаат и изградено брендови.

Прегледај го приврзокот 401516
Повеќе за то што се накурчени одколку што имаат пари, егото им е сериозен проблем и на двајцата.

Меси може да биде тренер, голем кур ако не зборел, а и многу па знаеме ние каков е приватно. Ова со аутизмов глеам си се шири низ нетов со ретардирани видеа и слични глупи смешки, си го измисли некој копач и стана вирално.
Без разлика, има многу тренери кои не се којзнае колку комуникативни а што си ја разбираат работата. Дел Боске, Анчелоти се први вака што ми текнуваат. На крај краева може и помошник тренер да биде или нешто слично, поише го разбира фудбалот од Роналдо, тактички е поише подмачкан што би се рекло.
Роналдо има енергија, има авторитет, мислам дека е добар мотиварот, е сеа колку тактички го разбира фудбалот не сум баш сигурен.

Можда би биле добар тренерски пар, тоа би било многу интересно да се види :D

Али и јас мислам дека нема да се занимаваат со фудбал никогаш, имаат премногу пари, спонзорства, бизниси. Некако не ги гледам у фудбалот. Меси мислам дека скроз ќе се повлече, можда ќе отвори клуб у Америка ама нема да се експонира.
Роналдо од друга страна ќе биде на телевизија присутен доека постои, таков е ликот едноставно, никогаш нема да исчезне од мапа. Ќе води некоја емисија ко овие Карагер марагер нешо така.

Меси неколку пати има изјавено дека после фудбалската играчка кариера сака да биде фудбалски агент или спортски директор.
Како тренер би бил повлечен до линијата, раце у џеб и цело време ке ја посматра играта. У соблекувална би делел заушки и путас мадрес. Секој што го нарекува аутист, курот да му го јаде.
Роналдо сите го знаеме колку е енергичен, агресивен и се соживува со играта, така да како тренер би скокал, пцуел, викал покрај аут линијата. Сме го виделе неколку пати колку е нервозен кога не е по негово.
Како што кажа Џонтра, тимот на Роналдо би бил тим што игра брз фудбал со трчање и се тоа. Меси е школа на Барса т.е би очекувал побавен фудбал со тактики со све.

Јас пак ќе го кажам истото, колку што Бекам се замара со фудбал толку и овие ќе се замараат. Од продавање гаќи, чорапи, парфеми, дресови, тренерки ќе живеат боље него кралеви. Може ќе отвараат топчиња со оној сувион итаљанец од УЕФА и Џонтра како што вика по емисии ќе пуштаат експертизи и бламови.

Мислам дека никогаш нема да станат тренери, менаџери, селектори затоа што се препуни со пари а имаат и изградено брендови.

Прегледај го приврзокот 401516

Како би се одвивале муабетите во соблекувална со овие двајцата:

1: Како бе мислиш дека не можеш да го погодиш голот од 40м со брзина на удар од 120км/ч ?????
1: Како бе не можеш да скокнеш 1,5 метри во воздух за да фатиш висока топка и да дадеш гол со глава ??????

2: Како бе тешко ти е да ја земеш топката во нашата половина, да издриблаш 8 души и да поентираш ??????
2: Како бе не ти е секој втор слободен удар гол?????

Како би се одвивале муабетите во соблекувална со овие двајцата:

1: Како бе мислиш дека не можеш да го погодиш голот од 40м со брзина на удар од 120км/ч ?????
1: Како бе не можеш да скокнеш 1,5 метри во воздух за да фатиш висока топка и да дадеш гол со глава ??????

2: Како бе тешко ти е да ја земеш топката во нашата половина, да издриблаш 8 души и да поентираш ??????
2: Како бе не ти е секој втор слободен удар гол?????

-Ебате фудбалерите нови. За кур не ве бива. Све сте од мочка праени. Ееее да видите во мое време кога маказа им стегнав на Јуве од 2 метра висина.
- Ај раскажи ни како играше во баш во истиот тој Јувентус ?
- .... АЈ ЌУТИТЕ ИМАМ ЕВРОПСКО ОСВОЕНО И 5 ТИТУЛИ ВО ЛШ !!!!

- Ебате фудбалерите нови. За кур не ве бива. Све сте од мочка праени. Ееее да видите во мое време кога цела одбрана на тогашниот ЛШ шампион Баерн Минхен ја дриблав и Боатенг го треснав на гз.
- А ај раскажини како игравте фудбал во Корона кризата ?
-.... АЈ ЌУТИТЕ ИМАМ СВЕТСКО ОСВОЕНО И 7 ЗЛАТНИ ТОПКИ !!!!

Од баклаваџија се префрли на енергетски пијалок :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom