Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
eden od najgolemite talenti im e posle dolgo vreme sto go vadat od shkola so predispozicii da im bide lider u idnina ko sto im bese momentalniot trener.

Истиве муабети се збореа и за Фати. Сега е прв за трансфер.

Истиве муабети се збореа и за Фати. Сега е прв за трансфер.
Fati e crnec, sto bi rekol stekot ;) ;) ;)
Ali ovoj ko sto gleam dosta e injury prone a i ne vo tolku dobri odnosi so upravata, plus i tatko mu gleam javno gi proziva taka da vakvi fudbaleri nikad ne mi ni praele nekoj kejf ali uste e dosta mlad ovoj ne mozeme da go otpiseme samo zasto ne igra u tim kade Rafinja deluva ko nezamenliv starter a dupe e realno gledano.

Od toa kako im se razviva karierata, Gavi ima progres, igra i klucna alka e vo sistemot na Xavi koj ke im donese titula vo Primera, Fati ne postoi ama pak ke kazam, ova moze i nisto da ne znaci i za crniov, sekako gubenje na Gavi za Barsa ke bide lucidno, kaj Fati imaat igraci sto igraat pred nego cela godina, kade sto igra Gavi se manjak. On i Pedri momentalno im se nositeli na taa nivna nova mlada generacija, taka sea za sea si stojat rabotite.

Па баш Гави игра лево крило у задње време.

Отпосле испаднаа овие проблеми со Фати што ги збориш, пред 2-3 години не беше вака, туку беше новиот предводник, 10ка, најталентираниот од Ла Масија што искочил, новото големо нешто.

Така и за сите тие Делофеовци што излегоа од Ла Масија во последниве 15 години. Ниеден не се погоди.
На Меси генерацијата е последната супер квалитетна генерација на фудбалери што ги промовираа.

Иначе да, моментално откажување од Гави ќе им биде самоубиство со оглед на тоа што единствен добар фудбалер на тој дел од теренот им е Де Јонг, покрај Педри.

Гави спрема карактерот кој го поседува е печен за кај Чоло. Два натпревари ќе игра пет ќе биди суспендиран ама нема везе :D

Нешто повеќе за играчов? Ајде некој понормален, што ја разбира ситуацијата, фан на Барселона, ако сака да каже збор-два.

@Del Boy @NeymarJunior @Ернесто ЧЕ Гевара
Гомце тешко, ега отиде таму само за да го гледам како го шлакаат на секоја утакмица, не заштитен како бела мечка у примера.

Јбг сега батево треба да бара од незе да го поделат богатството што таа го стекнала за време на заедничкото живеење поради тоа што тој е шворц па мора да живее од нешто додека се снајде.Шала на страна не знам како поминуваат вакви обвиненија за силовање типкава пошла кај него дома доброволно за што била појдена да играат ПС од далеку мириса на местенка а не ме чуди ако се направи подетално истражување и да се открие некаква врска и со бившава сопруга и "жртвава" .

Гледа нешто Чоло во него. Добар играчи кога е сконцентриран, иако често знае да се исклучи. Мислам дека многу време не беше во прва постава во Лестер.

Шо се дешава со овој, скоро и да не ги следам Лестер оваа сезона.
Немам појма зошто не игра оваа сезона, ама уште од сега знам дека ќе биде стопериште под водство на Чоло. :D

Темава е меѓу поактивни па затоа тука ќе прашам.

Дали може некаде на нет да се најде емисијата на поранешниот фудбалер Марио Станиќ, (Ne)uspjeh prvaka? Слушам дека ја фалат, а гости биле Пандев, Срна, Билиќ, Матиќ, Џеко, Мијатовиќ...

А има еден портал (спортски вести или не знам точно како се вика), со цел да имаат повеќе реакции и коментари (а со тоа да допре до поголема публика), намерно пишуваат глупости, т.е. намерно грешат во насловот или во описот на веста на фејсбук (да не бидат исти едно со друго.

Пример, ќе пишат наслов на статија "Мане пред трансфер во Баерн Минхен", ја објавуваат на фејсбук и во опис пишуваат "Фудбалерот се договори со ПСЖ".
Па следуваат "haha" реакции и милион коментари колку се неписмени. А овие се радуваат затоа што така добиваат на кликови и фанови. А кога ќе пишаат нормална објава без грешки имаат по 5 лајка и еден коментар.
sportski.png

Темава е меѓу поактивни па затоа тука ќе прашам.

Дали може некаде на нет да се најде емисијата на поранешниот фудбалер Марио Станиќ, (Ne)uspjeh prvaka? Слушам дека ја фалат, а гости биле Пандев, Срна, Билиќ, Матиќ, Џеко, Мијатовиќ...

Пишав ја у Серија А темата не си видел ваљда.

Ја нема на нет, ексклузива е на АренаСпорт. Ако имаш фул пакет на Арена ( од арена 4 до 9 ) секој ден даваат репризи.

Ако си на макс тв на две три арене најди ја на дневна програма и стисни си сними серија.
Ја таќе ги глеав

Here we go, 70м евра за играч што постигнал 6 гола во 32 настапи во лигата минатата сезона. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Ама претпоставувам ова е реалната вредност, пошто сепак доаѓа од тим од Ла Лига. (y)
:свиркам::свиркам::свиркам:

Ќе ти најдам сега ваков гол и од Бен Арфа, ваљда и он вреди 70м. :D

Постот ми вришти на сарказам иначе. Беше во момент кога се коментираше дека екипите во ПЛ си го преценувале играчите, а јас ставив повеќе примери, како Ентони, Чуамени, итн - играчи кои ме доаѓале од ПЛ а имале вредност далеку поголема од таа некоја "реална" според форумските експерти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom