Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

СМС и Гакпо би било веќе нешто коректно во споредба со другите двајца.
Нема шанса да дадат толку пари. Најверојатно Гакпо.
Колку и да не ни се допаѓа Гакпо, сепак ќе кажам дека сум за да се земи доколку инсистира Тен Хаг. Секогаш велам дека треба да се поддржи менаџерот и да му се донесе што и да побара, за да после можеш релевантно да го оцениш и бараш одговорност за резултатите.

Очигледно се чека само на зелено светло од менаџментот за одобрен буџет и тоа е тоа за Гакпо.

Гакпо во Манчестер Јунајтед.

Source: Ставрогин, директно од гарсоњера.

Гакпо во Манчестер Јунајтед.

Source: Ставрогин, директно од гарсоњера.

Ставро за цела иронија беше единствениот што не го сакаше Гакпо во Јунајтед.

Ке биде каша попара периодов што следи, во поглед на трансфери. Никој не знае со сигурност дали и колку пари ке има Јунајтед за да купува играчи. Очајно фали напаѓач, зашто на Марсијал не можеш да се потпреш заради повредите.

Не знам што све виделе во Гакпо батево нема стартна брзина нема некој завиден дриблинг реално не знам како можи да напредне за да стане некое класа крило по мое ќе биде уште еден просечен играч од холандска лига како многу др овај период.

Мислам дека Гакпо ќе му легне добро на Клоп. Во Јунајтед потешко ќе се снајдеше според мене, бидејќи кај нас фали друг тип на напаѓач.

Овие 2 дена читам се повеќе шпекулации за Жоао Феликс, само и тој некако не ми се вклопува во профилот на шпиц што ни треба. Јунајтед ако не земе офанзивен фудбалер, влегува во ептен голем ризик, со оглед на конкуренцијата за место во ЛШ.

Овие 2 дена читам се повеќе шпекулации за Жоао Феликс, само и тој некако не ми се вклопува во профилот на шпиц што ни треба. Јунајтед ако не земе офанзивен фудбалер, влегува во ептен голем ризик, со оглед на конкуренцијата за место во ЛШ.
Ќути да не чуе Ливерпул и него да не ни го земат :icon_mrgr:

Мислам дека Гакпо ќе му легне добро на Клоп. Во Јунајтед потешко ќе се снајдеше според мене, бидејќи кај нас фали друг тип на напаѓач.

Најдобрата позиција наводно му е лево крило, каде што Јунајтед има доста играчи, а може по потреба да игра напаѓач. Ако веќе се даваат 50-60 милиони, нека земат барем класичен напаѓач. ливерпул го зима за да ја закрпат таа страна, зашто диаз им е повреден, и нешто ми вика дека ке го нема подолго од очекуваното, штом зимаат нов играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom