Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може како лев штопер, офанзивата му е појака страна, лев бек во 4ка или лево во 3-5-2 најмногу му одговара.
Париве не се за Кукуреља туку за Бернандо Силва и секако да се регистрираат новите играчиЕден саат откако се дозна дека Челзи пробува да го купи Кукуреља:
Ти верувам дека детално го имаш следено во Сент Етјен а и во Лестер во сите 15 изиграни утакмици.Фофана ќе биде ѕвер, светска класа дефанзивец, само да го одминат повреди.
Идеме и со еден форумски ерес: Ќе биде подобар од Шкриниар.
А Лестер не сака да го продаде, нема потреба, затоа и му лупаат таква цена. Ако сакаш земај, ако не барај си друг.
Инвестирале во млад дефанзивец, кој треба да им донесе резултати и пари. Зошто би се откажале лесно од него, доколку немаат потреба за такво нешто?
Башка и за некоја година да не вреди 100м, туку некаде околу 30м, не е тоа некој ризик што не можат да го истрпат. Како што не може помалку или повеќе цела италијанска лига, во Франција сите освен еден клуб, Шпанија освен еден-два. Башка што од овие лиги многу треба и да продаваат за да преживеат.
Де Кателаре и Клуб Бриж,
Никој не рече дека тој Фофана не е добар играч. Сите викаме дека претерана е цената за некој што искршил нога и има 50 утакмици изиграно све на све. Не постои на мапа, никој никогаш не го ни спомнал, нема хајп, не постои сфаќаш, и одеднаш глеаш 90 милиони. Ок. Плус игра за екипа што заврши 40то место на табела.Сто пати напишав, дека повеќе имам читано за него, отколку гледано. И тоа што сум видел се секвенци некои.
Башка нема потреба да гледам милион натпревари од некој фудбалер. Изгледаш некој натпревар, видео анализи, статистики... И лупнеш проценка на форум, па што биде.
Може и обратно да се постави прашањето, од кај знаете вие дека не ги бива, а нели не сте ги гледале постојано?
Никој не рече дека тој Фофана не е добар играч. Сите викаме дека претерана е цената за некој што искршил нога и има 50 утакмици изиграно све на све. Не постои на мапа, никој никогаш не го ни спомнал, нема хајп, не постои сфаќаш, и одеднаш глеаш 90 милиони. Ок. Плус игра за екипа што заврши 40то место на табела.
Ти доаѓаш и му прогнозираш кариера како на Малдини.
Глупи ви се примерите и со на Стек колата и со твојата куќа. Ако нејќеш да продаваш, едноставно не продаваш, нема цена, сфаќаш. Ако нема фер цена ондак зошто постојат оние проценки на вредност.Пишав и за цената. Ниту мораат, ниту сакаат да го продадат, ако некој запнал да го купува нека искешира повеќе или нека си бара друг.
Имам куќа, ми се допаѓа локација, како е направено, супер ми е, а планирам дека за неколку години ќе вреди и повеќе. Доаѓа некој да ја купи и сака да ја земе по "пазарна" цена. Зошто би му ја дал? Треба да се малтретирам да купувам/правам нова, не знам како ќе ми се погоди таму и др.
Слично е и за Лестер и Фофана.
Зошто би требало Лестер да не "забегува" и да го даде по "фер" цена?
Било кој докажан играч да го спомнеше ќе ти изреагирав пошто шанса нема да ти поверувам дека детално си запознаен со квалитетите на Фофана кој пред 2 сезони дојде од Сент Етјен каде играл по 10тина утакмици у сезона, и сместа искрши нога у Лестер.Инаку, жал ми е што напишав дека некој може да биде подобар од Шкриниар и така ти ги повредив чувствата, но така мислам.
Светска класа можеби е претерано и нема да биде, но топ дефанзивец, меѓу најдобрите би требало.
Глупи ви се примерите и со на Стек колата и со твојата куќа. Ако нејќеш да продаваш, едноставно не продаваш, нема цена, сфаќаш. Ако нема фер цена ондак зошто постојат оние проценки на вредност.
А Лестер ако нејќе да продава, ќе каже не продавам, а не да одредува ретардирани цени. Е сеа и они не се скроз криви пошто постојат ретардирани клубови што ќе ја платат истата цена. За после Х години да имаат 2 милијарди евра долг и да се радуваат што газдата у заминување, им го опрости долгот. Иначе сеа не 90 милиони за Фофана, ќе требаше да платат 90 евра за мене за да играм у Ванарама лигата кајшто иде секој клуб у стечај.
Било кој докажан играч да го спомнеше ќе ти изреагирав пошто шанса нема да ти поверувам дека детално си запознаен со квалитетите на Фофана кој пред 2 сезони дојде од Сент Етјен каде играл по 10тина утакмици у сезона, и сместа искрши нога у Лестер.
Од кај знаеш дека ќе биде топ дефанзивец и меѓу најдобрите? Или и за овој имаш читано и глеано на јутуб клипчиња со бесна музика у позадина што траат од 4 до 7 минути?