Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека не треба да биде смешно зашро ке заглавиме со играч кој не сака да биде во Јунајтед и се нуди како половњача по спуштена цена, ама... :pos:

Се надевам и Јунајтед ќе му ги удри клоците па да заврши со Бејл во МЛС или во Саудиска Арабија,евентуално ако има среќа да се врати во Спортинг.Се ова го прави ради комплексите што ги има од Меси кој за 2 сезони ќе му го помине и рекордот за голови во ЛШ.

Шо бидна,ќе му ги платите парите што му ги должите или ќе го викнете Урко да го избаци ?
Не знам, да прашам и ќе ти кажам. :D
Прегледај го приврзокот 338471

Прегледај го приврзокот 338472

Можеби има и во фан групата на Барселона не ја надгледувам таму.
И? :D Како ова кажува дека некој слави?
Се пренесува информација која е директно поврзана со Барселона. Како и за секој друг играч.
Релевантен ли е овој?
Да.

Barcelona are pressing De Jong to agree to leave the club, so that they can register Franck Kessie, Andreas Christensen and Sergi Roberto. To enroll Raphinha and Dembélé, Barcelona would still have to release between €20m-€25m more in their wage bill.

Каков клуб.

И уште сакаат да пазарат. Па и играчите со каква леснотија прифаќаат.
До јануари на Камп Ноу само на свадба ако ги викнат ќе влезат ко што ми личи. Барса на телевизија ќе ја гледаат.

Најјакото ќе биде да се кандисаат да му исплатат и на крај да им рече кој ве тркала останувам тука.

Посмешно е што мислат дека добиваат 85. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom