Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@Mostly cloudy те молам поштеди не'.

У вторник регистриран, од 35 постови 31 му се за некој си 26 годишен преценет англичанец, наречен Грилиш.

Ох мори мајко.
Drugarot 350 pati e registriran, i sekoja sreda od sabajle se preregistriruva, posto u ponedelnik vecer go baniraat a cel vtornik kreira e-mailovi :D

Како жити бога овие си ги спасувале кариерите во ПЛ. Или не разбра за што се дискутираше или си глуп.
Жоргињо и во Наполи и во Челзи гази, Кутињо во ПЛ газеше послем пропадна значи не си ја спасувал кариерата во ПЛ. Ламела беше страшен играч во Рома така да ни он не направил трансфер за да си ја спаси кариерата.

А што правеше Санчез во Арсенал, тенис да не играше, ти реков глуп муабет тераш?! Ако еден играч на Манчестер флопне незначи дека ќе флопне и на друго место, и дека треба да спаси кариера на друга лига, просто кажано 3 од 4 играчи кои ги спомна играа за Манчестер, Меси да играше таму ќе флопнеше, а не па некој друг.

ставре ви влага со дупли профил ве шупчи лагано, вие лајкајте го само
Дај бе ти почни да користиш барем голема буква на почеток на реченица и точка на крај. Не ни се очите за фрлање, без навреда. Тргни ја и таа запирката, кај била, кај не била, навистина не знам што функција ти има.

Грилиш е подобар од Лаутаро. Кога и да го имам гледано Интер, не многу ама доволно, никогаш не ми оставил впечаток, често е со потег плус и споро врзува пасеви и акции. Грилиш е многу брз и кога не иде презема иницијатива, иде на она старо 1 на 1 дриблање ама пребрз е, многу ретко некој може да го чува. И не само што е страшен дриблер, копиле е, брз е со пасеви и не мисли, често знае да игра и на прва и страшен шут. Плус игра во најдобра лига, физички најспремна лига и вади страшни преформанси додека Серија А е многу поспора. Што знам, вака кога ќе размислам, не ми се ни слични тип на играчи, не знам каква е оваа глупа дискусија.

Уште еден дупли јусер, во одбрана на Грилиш хаха.

Па што напишав погрешно, се се тоа суви факти.
Ниту еден факт не наброја. Јас убаво те прашав дај бројки дај објаснување по кои параметри Грилиш не можел се спореди со Лаутаро. Ниту еден факт ти не наброја него ко и обично идеш на форс.
Автоматски споено мислење:

Ја набројав 3 а ти наброја 1 и со тоа заклучи дека во ПЛ си ги спасувале кариерите. Па освен Бруно нема да можеш да набројиш ниеден ваков пример.
Санчез во Арсенал ви ја доминираше цела Лига. Исто ко Кутињо со ливерпул. Тоа што некои играчи флопнале во токсичната средина на Манчестер Јунајтед кај што ниту еден играч без разлика од каде не не покажал нешто wow не значи дека спасуваат кариери во други клубови.

Transferot na Sancho za kratko ke se desi. Sve najdobro za nego vo sekoj moment so odlicno ponasanje za razlika od predhodni igraci sto igrale za Dortmund.

Posledna ponuda na Manchester e 90m fiks plus 20m bonusi. Dortmund bara 95m plus nesto nad 20m bonusi taka da razlikata ne e golema. Zatoa realno e da se dogovorat. Bonusite voglavno se lesnpo ostvarlivi i na kraj cel paket iznesuva 110 - 115m.

Transferot na Sancho za kratko ke se desi. Sve najdobro za nego vo sekoj moment so odlicno ponasanje za razlika od predhodni igraci sto igrale za Dortmund.

Posledna ponuda na Manchester e 90m fiks plus 20m bonusi. Dortmund bara 95m plus nesto nad 20m bonusi taka da razlikata ne e golema. Zatoa realno e da se dogovorat. Bonusite voglavno se lesnpo ostvarlivi i na kraj cel paket iznesuva 110 - 115m.

Друже ти колку ке лапаш?
Санчо ептен ве испоштувал ама клубот него не, еве се циганчат за некој милион плус и искрено се надевам ке пропадне трансферот

Sent from my iPhone using Tapatalk

Друже ти колку ке лапаш?
Санчо ептен ве испоштувал ама клубот него не, еве се циганчат за некој милион плус и искрено се надевам ке пропадне трансферот

Bez licni prepuki, fala.

Sancho ima dogovor. Kolku sto toj go ispostuva klubot, tolku i obratno. Ne znam iskreno koj povekje profitiral, site na kraj. Znajs kako, porakata e ako nekoj saka igrac od Dortmund mora da go odvrze kjeseto. Manchester nema prirodno pravo za popust na nekoj igrac. Koga znae za prosek da preplatuva, bi bilo dobar znak za vondredni igraci da plati kolku sto lici. A ne ko lani so bitpazarski finti da pocne so neceli 60m EUR na start. Bidi zadovolen sto ke dobiete odlicen igrac.

Друже ти колку ке лапаш?

Како тоа Дортмунд не го испоштувал Санчо? Што не сакаат да го дадат под цената која однапред му беше одредена? Од Дортмунд беа кристално јасни, тоа е цената, платете и играчот е ваш. Јунајтед беа тие кои се циганчеа, мислејќи дека се у Шутка на тезгна, па се центаат.

Што мислиш ти, како би се вклопил Санчо во Јунајтед и ПЛ? Од стално некако сум резервиран за играчите кои доаѓаат од Бундес во ПЛ, се надевам нема да биди истото сценарио како со Мики и Кагава.

Дај бе ти почни да користиш барем голема буква на почеток на реченица и точка на крај. Не ни се очите за фрлање, без навреда. Тргни ја и таа запирката, кај била, кај не била, навистина не знам што функција ти има.

мене ме боли кур за тебе реално. Ми смета само што креираш сто акаунти и луѓето мислат дискутираат со некого, а уствари некој губитник што нема попаметна работа ги трола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom