Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
CmGmhXNWQAAAx3D.jpg

Тулалан од Монако во Бордо

Не знам зашто ама на сликава ми изгледа ко стара верзија на типот од Тропски Горештини
0353757.jpg

(ова десно е актерот на стари години а не Тулалан хехе)

Кеко и Џони лани изиграа мн јако, едни од најдобри крила во Лалига минатата сезона, одлични потези на Малага.

-Батшуаји во Челзи (40м)
-Бен Арфа во Севиља
-Нани во Валенсија :D

Бен Арфа изгледа сепак во ПСЖ.

Предобра работа врши Малага моментално, скоро сигурно го земаат и Кузмановиќ на позајмица така што голем дел од работата завршија. Сега уште напред да земат нешто и тоа е тоа. Да останеше Грасија(и Камачо???) сигурен сум дека за Европа ќе се бореа. Вака со Хуанде малку се сумливи, иако и тој е сосема солиден тренер.

Нани 8.5 и меѓу највисоките плати. Добар играч е за шпанска/португалска лига, мислам дека ќе се снајде иако многумина(со право) се сомневаат во него.

Ќе дoјде сo Мaлме пријaтелскa дa игрa :D

20 милиони годишно....цццц алоооо....после трансферот на Лавеци чинам и тој беше на 18-20 милиони годишно,овој ми е еден од најсмотаните трансфери. Цццц до кај отиде фудбалот еј...

Не знам зашто ама на сликава ми изгледа ко стара верзија на типот од Тропски Горештини
0353757.jpg

(ова десно е актерот на стари години а не Тулалан хехе)

Кога го видов колку остарел мислев дека за менаџер на Бордо потпишува :pos:

Марко Пјаца од Динамо Загреб во Интер. Се шпекулира цена од 15м евра + бонуси.

Медхи Бенатија најверојатно во Јуве.... Одбраната на Јувентус : Буфон, Барѕаљи, Бонучи, Келини, Бенатија, Ругани, Лихтштајнер, Алвеш, Евра, Сандро

:sakasuste:

Медхи Бенатија најверојатно во Јуве.... Одбраната на Јувентус : Буфон, Барѕаљи, Бонучи, Келини, Бенатија, Ругани, Лихтштајнер, Алвеш, Евра, Сандро

:sakasuste:

Бенатија може само на местото на Касерес :D
Во моментов четворката Буфон, Барѕаљи, Бонучи и Киелини за ништо не би ја менувал, одлично функционираат. BBBC :D

Пјaцa, Перишиќ, Брoзoвиќ (y)
ФК Балкан.

Шала на страна, Перишиќ е нешто посебно, такви играчи со таква работна етика ретки се денес. На тренинг Љајиќ го пцуел кондициониот тренер на српски, не му се трчало повеќе, а Перишиќ му рекол нешто у стилот 'не јади гомна пиздо, трчај'.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom