Грилиш и како веќе готов производ го гледам, затоа и мислам дека се многу тие 100 милиони.

Сепак офанзивец е, лево крило. Не викам не, над просек е, доста добар играч но мислам дека го преувеличуваат енглезите малце. Да, добар е но не е до толку инзвонреден ко што го прават.
Не може секогаш да кажуваме како бројките не се битни, и те како се битни. Сепак тие бројки се добиени според изминатите перформанси на одреден играч.
Бамфорд и Воткинс мислам дека следната сезона ќе треба да се докажат. Иако од Бамфорд очекувам многу.
Исто и од Сака, Смит Роу, Гринвуд и Маунт и Фоуден.
Околу Верати не би можел да дебатирам многу. ПЛ пратам редовно, Псж последнава сезона ги немам баш гледано. Пред коронава почесто ги пратев но пак беше еднаш месечно или во ЛШ. Верати кога и да сум го гледал ми оставал добар впечаток, мислам дека е доста квалитетен играч, но колку реално би вредрл не знам. Но сепак имам добро мислење за него како играч.
п.с. Јас го ценам доста Грилиш како играч. Мислам дека е супер избор за поголем клуб, само самата сума од 100 милиони ми беше чудна и...
п.с.2 Лингард го забораивме во муабетов. Батето ги однесе Вест Хем у Европа

Кој лик е човече... Ќе иде он во Вест Хем или останува во Јунајтед за следнава?