Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
А што е тука чудно или за возбудување? Од старт беше јасно дека Јунајтед не прифаќа бај бек. Не дека мене лично вака би ми сметало ама клупска политика, јбг.

Тим како Јунајтед никад не треба да прифати бајбек, макар бил и Мбапе, тоа се клаузули за мали клубови и клубови без реноме.
Да, Јувентус е еден од нив.

А што е тука чудно или за возбудување? Од старт беше јасно дека Јунајтед не прифаќа бај бек. Не дека мене лично вака би ми сметало ама клупска политика, јбг.
Поучени од Хакими, во секоја наредна продажба на млад играч од Реал Мадрид ќе следи buy back опција.
Како случајот со Брахим Диаз, истово му го пишав и на @Vladimir1984, знаев дека нема да се сложи Јунајтед да има buy back опција.
Ма да, во случајов на Регуилон можно е самиот играч да настојува за таква опција бидејќи реално сака да игра во Реал.
Најидеално решение ќе беше Марсело да го продадеа, а него да го задржеа, ма да 70 милиони евра од двајца играчи од младинска категорија за кои се потрошени 0 евра (Хакими и Регуилон) во период на корона и не е така лош бизнис.

Поучени од Хакими, во секоја наредна продажба на млад играч од Реал Мадрид ќе следи buy back опција.
Како случајот со Брахим Диаз, истово му го пишав и на @Vladimir1984, знаев дека нема да се сложи Јунајтед да има buy back опција.
Ма да, во случајов на Регуилон можно е самиот играч да настојува за таква опција бидејќи реално сака да игра во Реал.
Најидеално решение ќе беше Марсело да го продадеа, а него да го задржеа, ма да 70 милиони евра од двајца играчи од младинска категорија за кои се потрошени 0 евра (Хакими и Регуилон) во период на корона и не е така лош бизнис.
Не, во ред, јас не кажав ништо за Реал и начинот на продавање играчи, јбг, секој си се штити како знае и умее, бизнис е ова денес, за обични работници има клаузули и договори, не па за спортисти. И Јунајтед има проценти и први опции на Депај, Заха и на којзнае уште кој ама од една страна веројатно не сакаат да делуваат како фидер клуб што го разбирам.

Тоа што буквално од нигде излезе Орнстин со ова за Тотенхем. И уште мислам само он е со информацијата. Нигде не се спомнати претходно, со недели само со Јунајтед се поврзува.

Како случајот со Брахим Диаз,

Нема buy-back Браим. Договорени се да разговараат во текот на сезоната, ради тоа не верувам Милан да му дадат простор освен ако нема чаре.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Нема buy-back Браим. Договорени се да разговараат во текот на сезоната, ради тоа не верувам Милан да му дадат простор освен ако нема чаре.
Моја грешка, чиста позајмица е Браим мислам дека, слично ко Себаљос.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено од модератор:
Тотенхем ке ја прифати бај бек клаузулата. Нормално е да оди кај нив.

Тоа што буквално од нигде излезе Орнстин со ова за Тотенхем. И уште мислам само он е со информацијата. Нигде не се спомнати претходно, со недели само со Јунајтед се поврзува.
Што знам, мене очекувано ми е ликов да оди во друг клуб. Да има или да нема бај бек не е нешто за кое што се преговара како разлика во цена.

Доста бе па ти ги браниш потезите на Флорентино, не е лош бизнис, ама е лош играчки менаџмент.

Регулион/Менди и Карвахал/Хакими од догодина ќе беше најдобрата бековска постава во светот, доволно да се игра на два фронта без да се цркне, впрочем најуспешната сезона на Зидан беше тогаш кога ги ротираше и бековите.

Побогу, зашто ни е Бамиделе Али?

За да има кој да даде гол покрај Бензема, не би дошол лошо искрено. Од другите што ги имаме ниту еден моментално не е сигурен scorer. Сите се со предзнак „ако“...

Бејл е понуден уште минатата недела на Тотнем, т.е. на Мурињо лично пошто е голем admirer на голферот. Сега после поразот од Евертон сигурно притиснал поише кај еврејот за трансфер, ваљда позајмица.
За трампава со Али не ми е верно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom