Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ovie C.Palace ne se otkazuvale od tie 80 mil. za Zaha.
Kje im kaze nekoj deka baceto e precenet ili nekoj akal sepak kje plati tolkava suma za igrac koj ovaa polusezona kako da ne postoi.
Муабетот ми е дека Заха не вреди ниту 50 милиони, а не па 100. И после кога ќе треба да се купува играч како Сане, ќе спадне на тоа дека Заха е 100 милиони, па Сане треба сигурно да е 150-200.
Заха не вреди ни 50 милиони. Муабетот е дека ако го шитнат Заха, Палас ќе бидат у зона за испаѓање и можно е да испаднат па 100м е цената за која што им се исплати тој ризик.
Да, во право си, затоа се натегаа толку за трансферот на АВБ, Палас сакаа Јунајтед да се откаже од тие 25% од Заха.Ама од тие 80м 25% ако не се лажам ќе му припаднат на Јунајтед и затоа Палас му имаат залепено толкава цена.
@Dani истиот муабет на истиот член му го иам напраено во Август ама запнат е да се објаснува за Заха![]()
Знам дека дискутиравме на оваа тема.
И ништо лошо, заврши трансфер рокот, никој не го купи.
Отварам денес да прочитам новости, пак истите муабети од лето.
Па кожата да му ја ебам се утепав гледајќи мечеви и хајлајтси од Кристал Палас заради овој Заха и пак секое коло 2 поени на фантази а овие упорни со тие 80 мил.