Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок не е дупло, пак има огромен број на настапи изиграно повеќе од Нејмар и не ти чини споредбатаКако е влакно, лупаш глупости од ракав. Дупло било.
Проблемот е што ти и немаш поента, тука си само у паузата од интересни твитови.
Побарај за Бензема
Ако си роден 1995 година, да!Со Меси не постои играч шо можи да се стави во ист кош![]()
приказни за мали деца
па и да го земеш на 4 години, што мислиш колку по сезона ке кошта играч од рангот на Кутињо?
не гледај ти ноу нејм играчи шо зимаат мала плата, ако сакаш топ играч ке си платиш
Sent from my iPhone using Tapatalk
Добро еве Баерн не знаат како. Ај кажи ти како ќе доведеш топ играч ако не му дадеш висока плата? Те молам објасни.Da be plata od 25m EUR e prikazna za mali deca. Klubovite godisno poke davaat za plati nego za transferi a ti vikas nemalo vrska toa so platite. Mnogu transferi ne uspevaat poradi visoki baranja za plata. Mozebi ne kaj najdobrite igraci ama pod toa sekako. Sto vikas oti nikoj ne go zede Bejl? Onaa plata sto ja zema i bara nikoj ne bi mu e dal sega. Baern vo globala e megju tie klubovi koi davaat najmnogu za plati. Sega die igrac sto zema duplo poke nego do sega najplateniot. Ama toa se prikazni za mali deca. Ke ima is posledici, vgodina Baern treba da gi prodolzi dogovorite na mnogu igraci. Ke si baraat.
Не знам што се буните, Милер има 227 гола од 184 утакмици на кои дал гол.
Тоа го дообјаснив у вториот пост, али СтефиЦФЦ одлучи да добие мозочен удар и се разводни објаснувањето на статистиката.
Ја веќе се откажав човекот е очигледно или болен или има некоја нездрава фиксација со баерн. Ептен сд засекирал забуџетот на баерн и како ќе им продолжувале договори. Или тоа или е некој скриен фан на баерн.Добро еве Баерн не знаат како. Ај кажи ти како ќе доведеш топ играч ако не му дадеш висока плата? Те молам објасни.
Добро еве Баерн не знаат како. Ај кажи ти како ќе доведеш топ играч ако не му дадеш висока плата? Те молам објасни.
Ја веќе се откажав човекот е очигледно или болен или има некоја нездрава фиксација со баерн. Ептен сд засекирал забуџетот на баерн и како ќе им продолжувале договори. Или тоа или е некој скриен фан на баерн.
Коа не земаа зашто незимаат неможат да се носат со јакитр екипи сеа коа земаа зашто зимаат за толку пари, се губи човекот. Реков и Меси да го земат ќе се избаци со некој негативен пост волку плата онолку пари и ќе го направи тапа трансферот