Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.498
- Поени од реакции
- 26.576
Што ќе им е и овој напаѓач
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абидал отпатува во Париз денес со две понуди. Едната е Кутињо плус кеш, а втората е позајмица со задолжителен откуп следната. Ако испадне втората варијанта тогаш Кутињо во Баерн е многу веројатна опција.
Што ќе им е и овој напаѓач
Абидал отпатува во Париз денес со две понуди. Едната е Кутињо плус кеш, а втората е позајмица со задолжителен откуп следната. Ако испадне втората варијанта тогаш Кутињо во Баерн е многу веројатна опција.
Факинг Родриго во Атлетико за факинг 60 милиони евра. Што не ќе видиш во овие луди времиња.
Јас да сум Мендеш сеа и онака сум ортак со тој Лим, газдата од Валенсија, со 25 милиони евра за Милан им го носам Андре Силва во Валенсија и онака бараат напаѓач. Плус и поубав е Силва, миљон реклами ќе им сними и миљон женски навијачици ќе им донесе. И ќе реши едно дерби со хет-трик. И Милан со тие пари го затвора Кореа за кој се запнале ко пијан за политика и се затвора кругот.
И одиме во нов круг после тоа здравје.
Мислам дека PSG сака да им го ували Neymar на Real само за да го сочуваат Mbappe од нив.
Некои да ама некои ... Да не ја прочита некој темата ќе се збуниЛогични се муабетиве погоре, не знам зошто муабет за на чешма![]()
А ќе пробаат да го доведат Вернер за помалку пари бидејќи му истекува договорот следното лето. Нема заинтересирани за играчот, чудна работа, а не е толку лош и достапен е за околу 40 мил.
Автоматски споено мислење:
Тухел ќе го сака Дембеле по мое мислење бидејќи имаат работено заедно во Дортмунд
Автоматски споено мислење:
Играчот е подобар и од Мората и од Кореа така да ок си е сумата чим и за Кореа се бара 55 мил. Туку мене општо ме буни што ќе им е на Атлетико и Родриго при Мората и Диего Коста.
Дете на Арсенал![]()
доаѓа ко замена за Коста, многу често е повреден, неконстантна форма, веќе не му се игра фудбал и кариерата му е во слободен пад.И мене не ми е јасен потегот со Родриго, изгледа доаѓа како замена за Кореа, ако веќе не можат да го донесат Хамес можеа со парите да купат лев бек оти ако се повреди Лоди Саул ќе треба пак да игра таму![]()