Фудбалски местенки (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Локација
Македонија
За да не го тупиме по другите теми, која утакмица е местена, која не е овде да дискутираме за фудбалските натпревари во кои вие имате сомнение дека се наместени.

Гледам сега се отвори и тема Кладилница, па и оваа тема не би ни дошла лошо на форумов.

Денеска јас се сомневав во еден натпревар, кој според мене е чиста местенка. Brno - Ostrava 2/http://www.rezultati.com/utakmica/8fuwjDgf/#detalji-utakmice

Па мислам дека објаснив се што како, така да можеме да почнеме со дискусија.

Џабе е пријателе да прајме муабет одпосле која утакмица е наместена ко нема да имаме ќар од кладилниците :)
Така де (y) Јас кога го видов насловот мислев ке се поставуваат местени утакмици а тоа тешко не верувам некој од форумот да знаи местени утакмици може само да претпоставува.

Џабе е пријателе да прајме муабет одпосле која утакмица е наместена ко нема да имаме ќар од кладилниците :)

Може бе ќе се појави некој да ни кажи нешто, па и да не усреќи.
Зошто да не. :icon_mrgr:

еве јас ке ви кажувам местени за утре во 13 сат ке пишам
Сигурен си дека е местена? баш 100% си сигурен ова ти го зборам затоа што оган после по тебе ке фрлаат. Не те знам јас тебе но се надевам не гледаш од фб местени бидејки секоја втора ја пишат 100%. Пази ако викаш местена значи нема шанси да падне.

Добро бе до толку не сфаќате дека се зафркава?
А и муабетиве од темава може во генералната тема за кладилница да се водат..

Сигурен си дека е местена? баш 100% си сигурен ова ти го зборам затоа што оган после по тебе ке фрлаат. Не те знам јас тебе но се надевам не гледаш од фб местени бидејки секоја втора ја пишат 100%. Пази ако викаш местена значи нема шанси да падне.

не јас н гледам на фб јас гледам ја у кладилница одам и се правам дека пишувам ливчиња (уствари нема везе) и ги слушам таму што зборт и кога ке каже некој таа и таа е местена јас одма зимам ја запамтувам и трчам дома ја пишувам и во друга кладилница ја уплакам

не јас н гледам на фб јас гледам ја у кладилница одам и се правам дека пишувам ливчиња (уствари нема везе) и ги слушам таму што зборт и кога ке каже некој таа и таа е местена јас одма зимам ја запамтувам и трчам дома ја пишувам и во друга кладилница ја уплакам
Овој не трола или стварно е **** :facepalm: и друго ако пишеш пиши во темата кладилница генерална дискусија

Очигледно не
Овој не трола или стварно е **** :facepalm: и друго ако пишеш пиши во темата кладилница генерална дискусија

Добро бе до толку не сфаќате дека се зафркава?
А и муабетиве од темава може во генералната тема за кладилница да се водат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom