Фудбалски експерти и легенди

• Креатор на темата Креатор на темата rakometar
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Незнам само што ви е чудна работата со Челзи што губе?
Евертон е екипа која игра за Ман.Јунајтед,од исти град се,Манчестер им дава играчи на Евертон и по некој куп,додека овие играат ептен цврсто против Арсенал,Челзи итн

Zdravo,
odamna ne pratam sto se desava u fudbalov i so Real?
So koj sostav igra sega, Zidane, Figo igraat ustee?

Pozdrav

Perez nema da go napusti Real za Spanija!

Perez gi nosi sekogas najdobrite igraci u real. Sto ce prae u spanija? ne moze da kupuva igraci. Ce se dosaduva..

Iskreno mi e gajle dal ce doe fabregas ili ne kaj vas ama sto sve zapnale tolku mekus fabregas. Bas neznam koja utakmica gledav vrska nema deckovo podava topki od ovde do onde i baba mi moze toa, ni gol znae da dade ni sutira silno, ni brz e, ni dribla nisto.. ne znam zosto so sila go praat zvezda. Ne e zvezda i nikogas nema da bide! Igra so deca mali i normalno e najdobar sprema niv ama vrska si nema. Hohstapler prav!

овој не баш експерт ама ај :pos:

Aбе што се секираш ова е веке добиена утакмица за мене:vozbud: Гути Хаз д Бист:drk: Леелееее ке му даам да ми го бапне ако продолжи волку јако да игра:pos2::pos2::pos2:

Постирајте други легендарни фудбалски експерти

Нормално тука се extreme1 и Golube. А не треба да го заборавиме и Ljube AcMilan и неговите мислења за Бонера.

Абе гледам се караат кој е подобар од ошеј и одо...и двајцата може вода да му носат на бонера :vozbud: предлагам бонера да биде задолжен за руни доколку се паднеме со гаволите да играме :vozbud::tv::back:

Сите мислења на екстрим1, дечкото е страва, сепак, не гледал фудбал одамна поради објективни причини.

:pos2:

А тука е и Торпедо, по неговиот трансфер од Јуве во Баерн Минхен, Баерн нема пораз :pos:

И јас веке станав фан на Баерн Минхен.
Па сакам повеке да знам околу Баерн:)
некој да ми каже како е правилното име на баерн !
Bayern Munchen или Bayern Munich !
јас милсма дека е Bayern Munich...

Се надевам дека ке ме прифатите?
Не можам веке ништо од јувентус да гледам како губи дома од последно место ... :њаа:

Фалаа !
абе за Баерн навивам затоа што ги имам 4 пати гледано по ред и многу добро играт и многу голови дават а малку примат !
Имат добра одбрана, добри напагачи, а еден од нив е МАРИО ГОМЕЗ !
Поздрав и благодарам !!БАЈЕЕЕРН !

Може некој да ми каже кој изведува слободни удари од Баерн Минхен ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom