Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде бе еве на пример у четврок од прилика.ке анјдам термин у балонот 11 октомври од 23-24 часот онака по ладно да плеснеме.да се разбереме:балонот е изваден отворено е:smir::smir::smir:
Кога играм во балон, мн, сум опасен:vozbud:
И не пиам газиран сок, нит алхохол, само вода

и сеа да барам терминче или толку ви беше?????:baeh::baeh::baeh:

Па очигледно не им се даваат пари, или не им одговара терминот, или далеку им е балонов, или малце им е 50 минути трчање, или па нејќат у балон то ест мислеле дека на отворено ќе ве решаваме... И такој...:)

Абе вие организирајте, јас доаѓам каде и да се игра. Али гледајте да не биде во затворен простор. :)

Ако ви треба човек идам и јас.

Киста, пошо очигледно не им се игра на луѓево у балон, ондак дај да играме негде на отворено... Ајде пиши ако сакаш да ве решиме... Ако не, ќе закажам ја ваљда наскоро против тоа моето другарче шо се чалами много:)

закжуајте шо ќе закажувате........и за сабота шо праиме.....или да организираме утакмица у кафана сигурно тамо ќе има екипи за турнир да напраиме:tapp:

Па еве ја ќе пробам да најдам противници за сабота/недела де... Ќе пишам пак...

Направете го најдобриот тим од форумов и кажете каде и кога.Јас доаѓам со мојата машинерија!

Ако се договарате за сабота, можно е да наминам. Значи можно е, пишете ме со прашалник.

Направете го најдобриот тим од форумов и кажете каде и кога.Јас доаѓам со мојата машинерија!

You're on, bro!:) Ајде тогаш нека се изјаснат сите кога можат, и нека даваат предлози каде би играле...

ејј ти жив си бил бе:)
со кој и да се игра кај и да се игра тука сум

А бе кажи кој ден да играме, у колко саат ти одговара, види го:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom