Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sabota 17 casot, kajgana forum, vs demijan team :):vozbud:

Еве мене на пример ми одговара терминов од 17:00, и ќе дојдам каде и да играме... Ајде сеа потврдувајте присуство останатите и пресечете на кој терен ќе играме, али глејте да не биде некој пребукиран кај шо чекаат да играат милион екипи...

До вечер ќе ви кажам дали ќе дојдам со тим,или сам ќе дојдам.

Change of plans, не ми одговара да играме после 16:00... Ај да видам шо ќе излезе од целово организирање...

Па не сум незаменлив, ако играте после 16:00 или имате 6 луѓе нема да плачам ако не играм утре, плус ти ќе бидеш среќен:)))

Дајте после 5 пошто имам работа утре цел ден.

Јас закажав во 16:00 на теренот на ЈБТ против едно мое другарче, пожелно е да го потврдите вашето присуство за да нема после несакани компликации...

идам и ја и пишете го составот

Ако има место, би сакал да ве подружам со моите потпросечни фудбалски способности. :)

Јас закажав во 16:00 на теренот на ЈБТ против едно мое другарче, пожелно е да го потврдите вашето присуство за да нема после несакани компликации...

Кајгана тим против тимот на твој другар ?

Ја би да дојдам само ако има играчи:helou:

Па видете вака сеа... Најсигурни сме следниве:

Cthulhu
gade
KIFFLA
Scorpio
TonInter
и Acid ваљда...

Не знам сеа кој ќе заебе али...:) Ајде ставајте облози! Да пишам коефициентите? :))))))))

Ако ви фали утре за у ЈБТ,пишете :(

Сигурно некој ќе заебе... Али ајјјјј... Ја те рачунав тебе, само сакав да ми потврдите уште еднаш... Оф...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom