Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Скорпио моеш да плачеш(како и денес) ти мене не ми даде 3 гола,доколку си ТИ ми ги дал ја јавно кажувам дека никогаш нема на гол да застанам

Брани од моја и нема да изгубиш, а јас имам 2 победи по ред:vozbud:

Мора да ве провоцирам:helou:

да ме гризнеш неможеш, пошо неможеш ни да ме фатиш, не играме на пари па да се убиваме, а за квотава на играчи срамота, јас не знам што е со луѓево од форум, све ретардирано отидени, на уста све играчишта а за кур не ги бива:pos2: ајт така се гледаме за 2 недели белким ќе има играчи

абе јас ви реков!организирајте ми превоз на релациа струмица-скопје-струмица и јас ке дојдам!ми се игра и тоа како!

Од сеа натака јас ќе се пријавувам меѓу последните, кога веќе ќе се имаат пријавено едно 10-ина души...

Ама онака најјак момент е као сите се големи фудбалеришча на уста, пред мониторот... Ц ц ц, ебаве тоа пензионерите ебаве...

Еј, ајде да се собереме во сабота да изиграме...

Јас се пријавувам за Сабота.

Можеби постот не е за тука,али ова игралишетето на Форца што е на отворено е катастрофа :tapp:

Можеби постот не е за тука,али ова игралишетето на Форца што е на отворено е катастрофа :tapp:
Не е за тука :)

Ќе играш ли во сабота?

И јас се пријавувам. Други?

Еве јас се пријавувам :)

Вака сеа, пошо глеам нема да се собереме ни факинг 7 души, ми требаат минимум 5 луѓе за да играат со мене фудбал во сабота во 14:00 на теренот на средноно школо Корчагин(до олимпискиот базен). Оставете ми податоци за контакт на мојот профил или по приватна порака(пожелно е бројче на мобилен да ми оставите). Е такој, па се гледаме на терен, нормално ако има заинтересирани...

Не, на ЈБТ ќе играме. Не заебавај... :)

Ќе се собереме. За сега сме 8 души (мед дог и бушав ќе играат, иако не се пријавени), фалат уште 4-5. Сајбер, Скорпио, Димче, Кенгур? Други?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom