Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Скорпио на клупа,Кајк во игра,Ацид се враќа-нема промашај за победа
Туку среќа што дојдоа оннет малце,па се изнаигравме (иако јас од нивна бев:kesa:)

П.С. Мислам 11-6 заврши

^
добро бе ацид,нели кога се пресоблакаш треба да се свртиш накај публиката.м? треба ли и публиката да плакне очи?
:)
Магде, не ме дирај дур не ми иде на фудбал :)
Mи ствараше сафра таа маицата одоздола што ја носев, морав да ја соблечам...

11-6 солиден пораз :pos2: малку повеќе да трчавме подобро ќе беше...Сајбер брат кај ти е душата издишуваш за 15 мин :toe: за Магде...јас бев тој што доби нокаут во 3 секунда од мечот :pos2: со жолт шорц...и до навивачите(ките) што е тоа бодрење не се слуша глас...порано по 5-6 жени имаше на трибини па не се слушавме ние долу од бодрењето...дај малце пожустро!

11-6 солиден пораз :pos2: малку повеќе да трчавме подобро ќе беше...Сајбер брат кај ти е душата издишуваш за 15 мин :toe: за Магде...јас бев тој што доби нокаут во 3 секунда од мечот :pos2: со жолт шорц...и до навивачите(ките) што е тоа бодрење не се слуша глас...порано по 5-6 жени имаше на трибини па не се слушавме ние долу од бодрењето...дај малце пожустро!

пеер кој те нокаутира кој ја шутна таа топка :pos: :pos:

Ај да се пријавам и јас...ако има место на терен...ако не...ќе му праам на некого друштво на трибини:)))

Само да кажам дека за поразот се виновни он.нетовци.
Ни ја зедоа одбраната, првин Бушаф спогодбено, па потоа и Ѕвер, и тоа по желба на Скорпио.
Потоа он.нетовци решија да седат повеќе пред мој гол отколку пред нив, што на крај и им се исплатеше. Со 4ца нивни и 1 мој пред гол или јас сам на двајца... не иде...
Можеби ќе беше подобро доколку попрецизно шутираа напаѓачите, но сега е веќе доцна.
Повеќе среќа следниот меч.

И за крај за Магде, ем тиња навивачка, ем не знае кој е Јонче Христовски.

...и до навивачите(ките) што е тоа бодрење не се слуша глас...порано по 5-6 жени имаше на трибини па не се слушавме ние долу од бодрењето...дај малце пожустро!...

бла бла бла
И за крај за Магде, ем тиња навивачка
еееееееееј претеравте,се срамевме ние да писнеме.
ама сеа ви носам (највероватно) 3 другарки и има да се дереме(ако знаеме кои се кајганџии зашо само се мењате):baeh:
и фглејте да губите прибидејќи позабавни сте така.
и да имам резервирано сепаре таму да не ме брукате.
и сеа открив од кој влез е соблекувалната:)

Еднаш ќе соблечам дрес, и одма за дупло се зголемува бројот на навивачки.
Минатиот пат беа две, сега ќе бидат четири :pos2:

а замислете колку ќе дојдат сите да се соблечете:vozbud:
а замислете шо ќе се деси и надоле да се соблечете:nesvest::vozbud:

Е сега веќе збориме за мотивираност :vozbud: :je:

И тоа каква мотивираност.....па тоа има да биде шутирање од сите страни,докажување на сите страни хахаха
Ај ваљда нема пак 150 души да бидеме:helou:

Доколку некој прочитал дека се пишманувам за футбал...

Да кажам дека едитирам пост, и доаѓам на футбал. Да исправам погрешен впечаток кој што Магде го има за мене.

и јас не играм настинат сум мадафака

Доаѓам сигурно во недела, може пак да застанам меѓу стативите па кој сака нека шутира. :helou:

Доаѓам сигурно во недела, може пак да застанам меѓу стативите па кој сака нека шутира. :helou:
Јеее, ако се појавиш ти, јас ќе играм заОн.нет, да се растрчам малку :)
Ми здосади меѓу стативи да стојам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom