Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќно ајде да ги отцепите шефе од тебе очекувам хет трик а и од мистик една петарда :kafe:

Не знам што воопшто играте против Он Нет. Пробајте со Мт Нет, можеби послаби се :), СЛАБЈАЦИ!!!!

И јас незнам, нареден пат најверојатно ќе се мешаме. Премногу сме слаби вака.
Скорпио денес беше мен оф д меч. Првпат да изигра без нервози :)

добро е барем поарно од последниот пат ајде ќе се вратите на победничките патеки :smir:

да имаа голман ко шо треба, пак ќе беше 1-8 за оннет. мешање? најбоље опција изгледа. или тимот да е ваков:ацид, урбан, ктулу, гардијан, тончи и саибер наит + скорпио. се остало е за микс.

I jas ke igram naredna nedela, a deneska igravme dobro fakt e deka nemaa golman, ali barem malce od malce bevme konsolidirani, samo nikako da mi ja sfatat poentata so povratna, nie od 8 gola primeni 6 so povratna gi dadoa, 3 na 1 ne sutiraat tuku ja igraat povratna, i eden sutiran na prazen gol, a kaj nas sve suteri, sto se tice do mene se trudev namestiv 3-4 gola, so asistencii ama dzabe, zver me razocara iskreno, pa na sah ne razmisluvaat tolku kaj da ja podadat topkata, brat kolku sto ti mislis

Абе ко пички ќе се мешаме сеа...следната да запнеме, неможе 4 утакмици по ред ги губиме првенствено на нашата нервоза што секогаш се ствара на средина од утакмицата баш кога резултатот или е нерешен или е гол два за Он нет.Додека си играме смирено без викање сме добри.Еден чим повиши тон примаме по 4-5 комада за 2 минути.

I jas ke igram naredna nedela, a deneska igravme dobro fakt e deka nemaa golman, ali barem malce od malce bevme konsolidirani, samo nikako da mi ja sfatat poentata so povratna, nie od 8 gola primeni 6 so povratna gi dadoa, 3 na 1 ne sutiraat tuku ja igraat povratna, i eden sutiran na prazen gol, a kaj nas sve suteri, sto se tice do mene se trudev namestiv 3-4 gola, so asistencii ama dzabe, zver me razocara iskreno, pa na sah ne razmisluvaat tolku kaj da ja podadat topkata, brat kolku sto ti mislis

јебига брат неколку пати не му ја мислев и погрешно подадов и сите ми се згнавте ко да сум си дал намерен автогол.

После кога почнав да пазам да не направам ризични додавања, пак викавте зошто толку чекам....:tapp:

дали ви треба можеби публика за следната недела?

Наредната недела идам и јас, па стандард, ако има место играм, може и за Оннет :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom