Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со чирлидеркава идам и јас, можно е. Можна е и Џену, али она за себе ќе си каже, не е сигурна.![]()
знаци Kifla брани од наша (јуезрите)??? ако е така ок,ако не да си бараме голманце.:smir::smir::smir:
Пошто Тончи го нема да се изјасни, Кифла е наш засега мухахаха
Најдете си голманче за секој случај:smir:
ај бидејки гледам ви фали тука играч Acid може ли да се убацам кај вас, ако си истиот Acid od koli.com.mk тогаш и ја по модератроска веза од таму. ај пиши дали може да знамЗначи пак ќе повторам. Се игра у сабота, со почеток во 15 часот.
Најдоцна на игралиште барем 15 минути порано... Ее ја мојата екипа.
1) KIFFLA
2) Acid
3) Bushav
4) Urban Mover
5) Mad Dog
6) било кој
Артан и останатите - организирајте се и направете си тимче. Играме у пивце.
Ви одговара, или пичиња сте?
Чирлидерки ќе има пак? А Бидиков?:pos2:
Поради тоа што веќе има кладба, очекувам да има повеќе жар во играта од минатите натпревари. Ќе биде жустро![]()
ај бидејки гледам ви фали тука играч Acid може ли да се убацам кај вас, ако си истиот Acid od koli.com.mk тогаш и ја по модератроска веза од таму. ај пиши дали може да знам
абе ја ке си спремам само не верувам дека ке треба да ги дадам:pehar:абе убаци се,али спреми си пари за пивце:smir::smir::smir:
User's Team:
1. Artan
2. Kista
3. Cthulhu
4.KIFLA (Го украдовме од спротивниот табор)
5.Ilijaiko
6.-=}{VLATCHE}{=-
Oва е конечниот список за јузерите? (oсвен КИФЛА чија иднина е сеуште неизвезна)
p.s. до моите - земете си црно бели дресови :helou:
User's Team:
1. Artan
2. Kista
3. Cthulhu
5.Ilijaiko
6.-=}{VLATCHE}{=-
Oва е конечниот список за јузерите? (oсвен КИФЛА чија иднина е сеуште неизвезна)
момци не го заборавајте ДемијанUser's Team:
1. Artan
2. Kista
3. Cthulhu
5.Ilijaiko
6.-=}{VLATCHE}{=-
razbira se:smir::smir: a kakvi gakici>???
ja iam dva crno beli u momentov.:smir::smir::smir::helou::helou: