Фудбалска Федерација на Македонија

За промена на раководството на ФФМ

• Вкупно гласачи
    72
  • Гласањето ќе се затвори: .

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Локација
GB
Веб-сајт
meettomy.site
Јас мислам дека подитно треба да се руши престолнината на Хари
Човекот поима нема од фудбал а тој ни е организатор на фудбалот во Македонија.
Да се изгуби од Црна Гора која им е само 14 повторувам 14 натпревар
а нашата репрезентација сеуште се воигрува
КАТАСТРОФА !!!!!!
И тој и г-дин.Катанец да фатат магла оти ни го рушат достоинството на нашиот фудбал.

Да го сменат Хари ама не како последниот пат коа тој сам ги организираше тоа изборите па дури имасе вмешаност и од полицијата кога скоро сите делегати кои не беа послушни на Хари беа сопирани од страна на полицијата и задржувани за време на собирот во Охрид кога се гласаше за смена на Хари
И нормално Хари пак си победи
Затоа гласајте луге па можеби Хари ке го види форумот па да види колку добро тој направил за фудбалот во Македонија:tv:

ova utakmicata so crna gora prodaena bese a?

Ne bre kakva prodadena cist poraz e sea toa taj bosaneco (sudijata) so ne unisti toa drugo bese ama gabe zasluzena pobeda na crnogorcite nie ednostavno bevme katastrofa
Ama ne se igracite krivi tuku onaj moron Katanec so se prae deka e golem strucnjak so u zivot naucil edna formacija 3-5-2 (sigurno ja videl na televizija) i samo taa pa taa :toe:

И јас сакам да го сменат Хари. Не знам дали краде, ама знам дека ништо позитвно не се случува. Тоа е повеќе од доволно за да си замине. Лигата е слаба, организацијата на федерацијата е бетер. Ама многу тешко ќе биде некој да го смени. Има многу делегати, контролори кои се зависини од парите што им ги поклонува Хари (ги делегира на натпревари секое коло). Голем дел до нив се членови на собранието. Сите се ситни души и не мислат на фудбалот туку како да лапнат уште по некои 3-4000 денари неделно. Ништо друго не ги занима.
Јас одам редевно на Лигашки натпревари и сум видел контролори на трибина што не го гледаат натпреварот воопшто. Со пријателите околу нив, само оговараат некого и се зезаат на туѓа сметка. Непрофесионални сељандури.
Ако мислиш дека некој од нив ќе го види форумот или темава, се лажеш. Не верувам дека се до толку писмени. :)
Само клубовите може да направат нешто. Со бојкот. Ама и тоа многу тешко може да се случи.

Околу поразот наш од Црна Гора, нема никаква врска тоа што на Црна Гора ова и бил 14 натпревар. Црна Гора не е слаба, и нејзините фудбалери не одиграле само 14 натпревари во кариерата па да ги потценуваме. Во квалификации имаат неколку нерешени дома со појаки репрезентации. Башка оној педер од судија не уништи. Пеналот нивни, па и голот што го дадовме од слободен (шутот без да свирне).

MAFIJASI,MAFIJASI,MAFIJASI,MAFIJASI,MAFIJASI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Црна Гора не направи партали бе, каква наместена утакмица, ние сме за пеза како играме само, мора да се превзема нешто, да се менува тренер и се, неможе вака да се губи ...

И јас сакам да го сменат Хари. Не знам дали краде, ама знам дека ништо позитвно не се случува. Тоа е повеќе од доволно за да си замине. Лигата е слаба, организацијата на федерацијата е бетер. Ама многу тешко ќе биде некој да го смени. Има многу делегати, контролори кои се зависини од парите што им ги поклонува Хари (ги делегира на натпревари секое коло). Голем дел до нив се членови на собранието. Сите се ситни души и не мислат на фудбалот туку како да лапнат уште по некои 3-4000 денари неделно. Ништо друго не ги занима.
Јас одам редевно на Лигашки натпревари и сум видел контролори на трибина што не го гледаат натпреварот воопшто. Со пријателите околу нив, само оговараат некого и се зезаат на туѓа сметка. Непрофесионални сељандури.
Ако мислиш дека некој од нив ќе го види форумот или темава, се лажеш. Не верувам дека се до толку писмени. :)
Само клубовите може да направат нешто. Со бојкот. Ама и тоа многу тешко може да се случи.

Околу поразот наш од Црна Гора, нема никаква врска тоа што на Црна Гора ова и бил 14 натпревар. Црна Гора не е слаба, и нејзините фудбалери не одиграле само 14 натпревари во кариерата па да ги потценуваме. Во квалификации имаат неколку нерешени дома со појаки репрезентации. Башка оној педер од судија не уништи. Пеналот нивни, па и голот што го дадовме од слободен (шутот без да свирне).

Zborot mi bese deka od osamostuvanjeto na nivnata drzava zaedno imaat odigrano samo 14 natprevari znaci so nas narodski kazano se uigravaa
Ama kako sto rekov ne se igracite krivi samo toj pederot Katanes toj idiotot sto ne znae druga formacija osven 3-5-2 i sto koga nekoj go kritikuva za negovata igra toj gi obvinuva novinarite koi samo go protolkuvale na hartija toa sto toj go odigral na terenot
A za kaubojot Hari i negovata banda treba kako na diktatorot Caucesku sto mu napravija vo Romanija ama ovoj pat nie da go obesime za jajca i neka visi taka !!!!:pop:

треба и уште кога ги поставија знаев дека ќе бидат тапа

СРАМ! КАЈ КЕ ВИ ОДИ ДУШАТА НЕСРЕЌНИЦИ!

ми лежеше на душа , па да си го кажам тука

Зарем вреди да се дискутира за тие КРИМИНАЛЦИ таму?

Вреди типче вреди може да и предложеме на оваа наша КАЈГАНА да и ја покажзе овааа анкета и нашите мислења на некоја телевизија па нека видат тие педеришта таму колку ги сакаме па можеби ке и текне еден по еден да ги апсат таму

Промена под итно зашто со овие криминалци нема ништо успееме!!!

Мора да има промена бе лугеее оти лошо ни се пишува
погледнете што му направија на Ставрев за лошото судење со Пелистер па тоа е срамота буквално немаме ништо асално од нив
Прва лига ни е катастрофа за Втора лига воопшто и да не зборувам а Судиската организација не е нешто неопишливо судиите прават буквално што сакаат да земе човек тоа свирчето да и го набута во газот
мора да се направи нешто во врска со тоа да се бутне таа престолнина на Хари море да се почне некоја иницијатива на граганите на РМ па ова веке неможе вака:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom