Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BeBe11 напиша:Пер ти да не си имаш некои задњи план? Не напали сите па си викаш можда ќе се изпразниме на тебе...ц ц
Trampa ti nas fotka nie tebe od Bebe 11 vo kupachiJuveFan напиша:Јас од моја страна можам да кажам дека ги сакам жените и тоа најмногу и мислам дека без жена мажот ќе пропадни и ќе му биде многу досадно во овај проколнат живот. Иначе мило ми е што ве напалив толку многу и се надевам дека на мене ќе се случи нешто такво како што мислам дека ќе го сонувам вечер:wub: . Кога го клавав дечкото (Роналдо) сакав да направам еден натпревар за тоа кој мислите дека е најубав играч и за тоа да знам каков маж сакаат жените за да можам да се направам една пластична операција и да изгледам како него:je: :je:. За слика тешко дека ќе можите да ме убедите, или ќе можи да ви пратам ама уште не се знае
И не сум пер![]()
ragazza напиша:Trampa ti nas fotka nie tebe od Bebe 11 vo kupachi![]()
JuveFan напиша:мислам дека без жена мажот ќе пропадни и ќе му биде многу досадно во овај проколнат живот![]()
JuveFan напиша:И не сум пер![]()