Фудбалот и жените...

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Cek neka pusti slika na pp prvim , mozi e lichen , ke se najdi hihi

BeBe11 напиша:
Пер ти да не си имаш некои задњи план? Не напали сите па си викаш можда ќе се изпразниме на тебе...:) ц ц

Јас од моја страна можам да кажам дека ги сакам жените и тоа најмногу и мислам дека без жена мажот ќе пропадни и ќе му биде многу досадно во овај проколнат живот :):). Иначе мило ми е што ве напалив толку многу и се надевам дека на мене ќе се случи нешто такво како што мислам дека ќе го сонувам вечер:wub: . Кога го клавав дечкото (Роналдо) сакав да направам еден натпревар за тоа кој мислите дека е најубав играч и за тоа да знам каков маж сакаат жените за да можам да се направам една пластична операција и да изгледам како него:je: :je:. За слика тешко дека ќе можите да ме убедите, или ќе можи да ви пратам ама уште не се знае

И не сум пер :):):):):):):):)

<3

Да не заборавам за натреварот за тоа кој е најубав фудбалер ќе ја замолам ragazza да отвори нова тема. Оти мислам дека на неа најубаво ќе изгледа :)

JuveFan напиша:
Јас од моја страна можам да кажам дека ги сакам жените и тоа најмногу и мислам дека без жена мажот ќе пропадни и ќе му биде многу досадно во овај проколнат живот :):). Иначе мило ми е што ве напалив толку многу и се надевам дека на мене ќе се случи нешто такво како што мислам дека ќе го сонувам вечер:wub: . Кога го клавав дечкото (Роналдо) сакав да направам еден натпревар за тоа кој мислите дека е најубав играч и за тоа да знам каков маж сакаат жените за да можам да се направам една пластична операција и да изгледам како него:je: :je:. За слика тешко дека ќе можите да ме убедите, или ќе можи да ви пратам ама уште не се знае

Trampa ti nas fotka nie tebe od Bebe 11 vo kupachi:)

За тоа сум врФка. Ама ќе треба до вторник да почекате за со костум да се сликам :):):):):):):):):)

ragazza напиша:
Trampa ti nas fotka nie tebe od Bebe 11 vo kupachi:)

Па да се уплаши да неможе да спие вечер...:) али побрзај со таа сликата, од кај знаеш може ќе те бендисаме па вечер нема ни да имаш шанса да сонуваш....:P

JuveFan напиша:
мислам дека без жена мажот ќе пропадни и ќе му биде многу досадно во овај проколнат живот :):)

За овоа што го кажа бравос имаш награда...:) Али не ти кажувам сега што, тоа лично фаца у фаца ќе ти го кажам.

JuveFan напиша:

А за овоа дубоко се извинувам...али ќе имаш шанса да се докажеш :P

P.S. Леле луѓе ама забегав...

<3

Ај можи ќе се докажам некогаш сега за сега само можам фудбалерчина да ви пуштам. Иначе за тоа лице в лице што треба да ми го кажиш се надевам дека ќе се види ме за да ми кажиш, а ако мислиш дека го забораваш можиш на пп да ми пишиш :):):):). А и не знам за што треба да се плашам ?

Фудбалот да биде интересен и за жените...

За да ни мине побрзо времето(Светското првенство) на нас жените,овде може да ставате слики,биографии,и слични информации за вашите омилени фудбалери...
Јас одамна му го имам меракот на овој Sexy Kicker
kehl_402.jpg
Sebastian Kehl

fabio-cannavaro-gennaro-gattuso-andrea-pirlo-manuele-blasi-gianluca-zambrotta-dolce-gabbana-1.jpg

Лееј сликава само што ја најдов....да ги напалиме малце форумџикиве.....

zenit i fudbalot

znaci vaka?:
dali i zosto ne treba zenite da gledaat fudbal?
-moeto mislenje: 90 % od zenite navivaat za timovite kade igraat "manekenite" znaci ne odbiraat :)
-gledaat vo potencijalni "sponzori","egzistencionalni personi"
-dosaduvaat za vreme na natprevarite...

no,ima makar i retko:
zeni koi gi sakaat fudbalskite timovi i go "odbiraat" fudbalot!

go baram mislenjeto,na ovaa mosne zanimliva tema?:pos2:
:helou::helou:
pa bujrum :)

Девојките и фудбалот?

Дали на форумов има девојки што играат фудбал?Дали играте фудбал?Не?Зошто?Ајде малце разглабајте,да слушнеме дали само ние машките уживаме во фудбалот?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom