ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Jakov напиша:
01.09.2006
Игралиште ЈБТ Скопје
Админ-модератори vs. Јузери
На полувреме специјално изненадување само за славеникот ќе подготви мешан тим од админ-модераторки и јузерки.
Не пропуштајте.
:pos2:
Специјално изненадување=БАН :pos: :pos: :pos:
Ако не е со нас,ондак е против нас :)

Еххх Тиф отиде у легендите:bravo:

Не бе бан, каков бан. Кога ќе се повлече ќе му дадеме титула ”вечен модератор” на форум по желба. Као римски конзул ќе ни биде после тоа.
Аве Тифф.

Честито на Админите,најзаслужена победа до сега,тоа дека мене коленото ме болеше,неможев да играм асално!!!Битно после тоа се препивме пиво сите заедно,заебанции на кило!!!

Jakov напиша:
01.09.2006
Игралиште ЈБТ Скопје
Админ-модератори vs. Јузери
Ревијален натпревар во чест на повлекувањето во легенди на Тифф.
Славеникот ќе одигра по едно полувреме за двете страни. Почесниот удар ќе го изведе Schoolgirl.
На полувреме специјално изненадување само за славеникот ќе подготви мешан тим од админ-модераторки и јузерки.
Не пропуштајте.
:pos2:
Е неееееее!:vozbud::vozbud:

5py_14 мора да игра почесто а не само 5 минути, мора во исто време да се погодат да играат Спај, Бати и Френки и резултат веднаш ќе има. Плус нека направат јузерите еден состав, не ми пречи и да бидам вон него, ама со измени вака не оди. Ако ме примат ок, ако не ќе играм за резервите...

Ние бевме со 9 играчи, сите добри, ама во право си дека 3 измени се премногу. Ај нема врска, битно е да се зезаме, па кој и да тепа пак ние го пиеме пивото нели :icon_lol: :wink:

Најубаво од се беше дружбата после фудбалот,со пивце,муабети супер беше.....

А следна утакмица коа ке биде,следен викенд или...??

Да да, пивцето беше супер, ама сепак која е поентата да играме, Ејсид да ми врзе три лакта и уште да не победам... Fuck the beer, let`s win!!!! :)

Ај штом така викаш идеме на победа следечи пут :)

viktorgg напиша:
Да да, пивцето беше супер, ама сепак која е поентата да играме, Ејсид да ми врзе три лакта и уште да не победам... Fuck the beer, let`s win!!!! :)
Сум ти врзал лакт? :nesum:

abe daj cim e tolku za pivoto... da se sobereme ednas... ne za fudbal.. nego za pivo :) koj poise kje ispie... haha

drzi drzi...ja idam na terapija poso ne mozam da dopram kopno so desnava noga...:) (ke se vratam do sledeci vikend ich ne se sekirajte)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom