ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе дете, не е само одбрана да си назад, ама и да гризеш, тепаш малку. И свој и туѓ.
Како јас не прашував кој е кој кога ве собрав прекумене како партали?

А бе машки, топка не проаѓа.

Играч ако влезе во гол, не е гол, топка ако влезе гол е.
Башка, пенали се бранат.

ОК, секогаш имаа еден-двајца повеќе во напад, тешко е.

Мора трчање, напред и назад, едноставно. ако топката не е на моја страна, нема гол.

Плус, најавувам, не сакам на бетон. Стар човек бе.
на трева е поарно.

Следечи пут ќе ги средиме Гарфилд...ама да имам мала подршка у одбрана и малце појше комуникација :)
На трева за следечи пут мислите изводливо е?

Па јебига, ако не е немате голман. Не мислам да кршам нозе и раце на бетон, плус секоја утакмица нови тренерки.
немам гајле ако друг ги купи. Пазарџиски, нема гајле, ама вчера ги купив, пак се скинаа.
Јебига, кој друг будала прави паради и клизачи на бетон?

Ама, првите 40 минути не можеше гол да мим се да де бе.
Едвам два. Третиот да не плачат сам си го дадов, после штопот од Лу.

Следните 40 минути, јебига, млади еца сте, ама без душа.
А ја, толку на тој начин.

Него кажи ми ти шо ти се деси со телефонот го испокрши на почеток???:)
Абе и јас сакав да си дадам гол глеам очајни се ама у задњи тренутак се премислив и за милиметар утнав :)

Луѓе... правите таква нервозна и напната атмосфера, што таките како мене што дошле на една-две утакмици и не ве знаат ниту како играте, ниту какви сте карактерно, ги ставате под притисок, сакаат да изиграат, а „горат” во желбата. Дајте малку порелаксирано - не е трагедија и да се изгуби, важно е да се изигра (барем јас така мислам).

Acid напиша:
Уау еј, партали ќе не направите ти да играш. :tapp:

И Macedonian и Thief се силеа дека „партали” ќе правеле, па...
Да имаше некој што помислува да даде гол од нашата екипа (освен јас и Ѕвер) ќе беше добро.

Idi citaj postovi nekolku strani nanazad i baraj kaj sum kazal deka partali ke pravam???

Se samo toa ne. Za fudbal nikogas ne sum go kazal ova.
A plus ne ni igrav mnogu taka da i koga ne bev vo igra pak primavme golovi.
Pak ke kazam, Urban mover e toj sto falese.

Thief напиша:
Луѓе... правите таква нервозна и напната атмосфера, што таките како мене што дошле на една-две утакмици и не ве знаат ниту како играте, ниту какви сте карактерно, ги ставате под притисок, сакаат да изиграат, а „горат” во желбата. Дајте малку порелаксирано - не е трагедија и да се изгуби, важно е да се изигра (барем јас така мислам).
Остај ти релаксација не купуваше пиво ти на крај :pos: :pos:

Mac)) напиша:

A za ova pa da ne komentiram. :poss: :pos2:

p.s. Stavi ja slikata za da vidat deka kupivme pijacka.
Da ne ispadneme deka samo pieme na gaga. :pos:

Mac)) напиша:

Проценив ја кој ќе победи, затоа предвреме избегав - да не плаќам. :pos2:

Thief напиша:
Vazno e da se izigra, ama uste povazno e da se POBEDI.
Nauci veke ednas.
I kako ne ti bese sram da begas pred vreme. Ja ke go platam mesto tebe pivoto aman ne begaj drug pat :bravo:

Добро бе вој Јаков ќе игра ли некоаш фудбал? Само тука коментира бетер е од Златко Калински, ни пиво купил ни фудбал изиграл пфф. :tv:

Јаковеее! Ја извиси кумата за фуЗбалот - готов си! :) Бегај од неа следниот пат кога ќе се сретнете! :)

ABE DAJTE PONOVI SLIKI
OD POSLEDNIOV FUDBAAL

NE SE FALETE EDNAS STE POBEDILE SAMO TIE SLIKI

(NEKA JA STAVAT SLIKATA OD DREAM TEAM-ot na USERIII
NAPREDDDDDD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom