ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вардарац, токму така. Помислил тетоецон, ха, падна. Ама јок.

Кајтек, и кога не сум у форма, бранам релаивно поарно од тебе, Мрно, Тончи заедно.
Мене само ми треба добри два бека/среден ред.
За голови да даваат имаме.

Скулгрл ми кажа у поверење (ама, не кажувајте никому) дека потајно за мене навива. И така јас, да се докажам пред неа, „изгорев” во желбата. :(

Следната недела ако се игра, гледајте да биде претпладне, да можам да се вратам во Тетовово мое. Инаку, нема да можам да дојдам. :( Освен ако не положам утре за возачка и не му ја украдам колата на татко ми. :)

Кради бе без дозвола, ја така до Охрид и назад ојдоф еднаш.

Thief напиша:
Скулгрл ми кажа у поверење (ама, не кажувајте никому) дека потајно за мене навива. И така јас, да се докажам пред неа, „изгорев” во желбата. :(

Следната недела ако се игра, гледајте да биде претпладне, да можам да се вратам во Тетовово мое. Инаку, нема да можам да дојдам. :(Освен ако не положам утре за возачка и не му ја украдам колата на татко ми. :)
Е*ати поверењето.Ама ако,и така ми беше поинтересно да си праиме муабет отколку да те гледам како трчаш по топка :pipi:.Следниот пат набиј малку кондиција :vozbud:

Има еден мал проблем: ептен голем муабетчија сум (тие што ме знаат ќе потврдат), ама толку бев уморен, што не можев да свирнам, а не муабет да правам. Затоа се` на се` три реченици „свртевме”. Следниот пат на сите што ме замуабетија во саботата, а јас им се изпонашав недружељубиво им должам добар муабет. Се разбира, после утакмицата на која ќе дадам 5 (со букви: ПЕТ) гола. :)

sch00lGirL напиша:
Лаже бе.Јас сите ги гледам така :pipi:

Така а!?!?А јас мислев дека јас сум привилегиран,добро добро,ќе се разбереме ние за ова!

Не` дрибла, не` дрибла... ама, да не бев изморен, да бев „у елеманат”, да можев да зборам (а, не јас не можев ни да свирнам), ќе видеше она што е дриблање, па два-три пати меѓу нозе топка коа ќе и` протнев... К`о Шекуларац на времето. :):):)

vardarce напиша:
Малце офф топик. Јаков сакаш да кажеш дека СкулГрл го гледала Тиф заводливо и поради тоа Тиф неможел да игра?
OFF
Така еееее.
Инаку следната недела мојот предлог е збирното место да ви биде пред Рамстор. Пошто Тиф неможе да се снајде низ СКопје, а на кајгана собиранката ми кажа дека бил на шопинг у Рамстор. ЗНачи знае кааде е....дај учинете му на колегата. Па не гледате дека барајќи го ЈБТ се уморил и затоа не дал пет гола и нормално ради заводливите скулгрл-погледи.
Ацид бива пред Рамстор збирно место. :zlo:

Ќе се организираме ли и следниов викенд да играме?

ke ima revans?
ako ima ........pazetese od cento momcite !!!:pos: :pos:

Море веќе никогаш нема да дојдам да навивам :nenene:.Ми ги урочивте погледите,мамата!

sch00lGirL напиша:
Море веќе никогаш нема да дојдам да навивам :nenene:.Ми ги урочивте погледите,мамата!

„Погледом ме милујеш, к`о да ме додирујеш,
и сваки пут као да је први.
Ја стално мислим престаќе, из чиста мира нестаќе,
ал` пожуда не престаје,
ти си ми у крвиии!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom